Apple iOS 17.1.1 güncellemesi geliyor: iPhone'larda ne değişecek?

Apple iOS 17.1.1 güncellemesi geliyor: iPhone'larda ne değişecek?

iOS 17.1 güncellemesinin ardından ilerleyen günlerde Apple, iOS 17.1.1 güncellemesini yayına vermeye hazırlanıyor. Peki yeni güncelleme iPhone'larda neleri değiştirecek?

A+A-

iOS 17.1 iki hafta önce AirDrop, Apple Music ve daha fazlası için bir avuç yeni özellikle birlikte halka sunuldu. Apple şimdi de hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleriyle iOS 17.1.1'i hazırlıyor ve işaretler güncellemenin yakın zamanda yayınlanacağını gösteriyor.

Daha önce yaklaşan iOS yazılım güncellemeleriyle ilgili ayrıntıları paylaşan anonim bir Twitter hesabına göre, iOS 17.1.1'in yapı numarası 21B91 olacak. Bu hesap genellikle bir güncelleme yayınlanmadan hemen önce bu bilgileri paylaşıyor, bu nedenle iOS 17.1.1'in bu hafta içinde çıkması kuvvetle muhtemel.

Apple, şu anda beta sürümünde bulunan iOS 17.2'nin bazı iPhone kullanıcılarını rahatsız eden Wi-Fi yavaşlamalarını ve bağlantı sorunlarını giderdiğini doğruladı. iOS 17.1.1, beta sürümünü çalıştırmayan kullanıcılar için de bu düzeltmeyi içerebilir.

Apple ayrıca bazı iPhone'ların gece boyunca kapanmasına neden olan tuhaf bir hatayı da araştırıyor. Ayrıca, bazı otomobillerde kablosuz şarj sorunlarına yol açan bir iOS 17 hatası da var.

Apple, iOS 17.1.1'in yanı sıra, Apple Watch'un pil tüketimiyle ilgili süregelen şikayetleri gidermek için bu hafta watchOS 10.1.1'i de yayınlayabilir. Hafta sonu Apple, bu sorunları gidermek için bir yazılım güncellemesi planladığını doğruladı.

İlgili Haberler