Apple'dan Cadılar Bayramı kutusu

Apple'dan Cadılar Bayramı kutusu

Apple, M3 Mac etkinliği için Cadılar Bayramı temalı bir hediye kutusu göndererek etkinliği daha da ürkütücü hale getiriyor. Apple'ın Scary Fast -Korkunç Hızlı- etkinliği büyük olasılıkla Mac odaklı olacak.

A+A-

Apple 30 Ekim'de düzenleyeceği özel etkinlikle Cadılar Bayramı'nı kutlayacak. Bununla birlikte Apple  influencer'lara gönderdiği hediye kutusuyla Cadılar Bayramı temasını gerçekten ikiye katlıyor. Hediye kutusunda AirPods Max'in yanı sıra "tatlı ve ürkütücü" hediyeler bulunuyor.

Apple'ın "Korkunç Hızlı" M3 Mac etkinliği 

30 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte özel bir şey açıklayacağını ve çevrimiçi bir izleme partisine davet eden  Apple'ın bu teması bir ilk.  Apple'ın  Scary Fast "Korkunç Hızlı" etkinliği büyük olasılıkla Mac odaklı olacak. Etkinlikte, Apple'ın yeni M3 çipinin tanıtılması bekleniyor.

M3 çipi, performansı güçlü olan M2 çipinden daha fazla bir sıçrama yapacak. Bu çipin kullanılacağı ilk ürünler arasında yenilenmiş bir 24 inç iMac, 14 ve 16 inç MacBook Pro modelleri bulunuyor. Ayrıca, temel M3 çipinin yanı sıra M3 Pro veya M3 Max çipinin de tanıtılması bekleniyor. Ayrıca, yeni görünümlü bir Magic Keyboard, Trackpad ve Mouse'un da duyurulması olası. Ancak Pazartesi günü tanıtılması beklenen 13 inç MacBook Pro'nun M3 destekli olmayabileceği belirtiliyor. Ayrıca, M3 destekli bir Mac mini hakkında henüz açıklama yapılmamış olsa da, bu ihtimal göz ardı edilmemeli.

Apple'ın "Korkunç Hızlı" etkinliği kapsamında, Cadılar Bayramı temalı atıştırmalıkların hediye kutusunda bulunması, etkinliğe ilgi çekmek ve heyecan yaratmak için yapılan bir pazarlama stratejisi olarak görülüyor.

Etkinlikte M3 çipinin tanıtılması bekleniyor ve bu çipe sahip ilk ürünler arasında yenilenmiş iMac ve MacBook Pro modelleri bulunuyor. Ancak, 13 inç MacBook Pro'nun M3 destekli olmayabileceği belirtiliyor.

Etkinlikte ayrıca, yeni görünümlü bir Magic Keyboard, Trackpad ve Mouse'un da duyurulması olası.

İlgili Haberler