Apple'ın 3000 dolarlık gözlüğünün ömrü yarım saat

Apple'ın 3000 dolarlık gözlüğünün ömrü yarım saat

Daha küçük kafalara ve vücutlara sahip bazı test katılımcılarının Apple'ın Vision Pro kulaklığını 30 dakikadan fazla açık tutmakta zorlandığı bildirildi.

A+A-

Apple Vision Pro kulaklığın önümüzdeki yıl ABD'de piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak şimdiye kadar fiziksel olarak kafası daha küçük olan bazı test kullanıcılarının gözlüğü uzun süre takamadığı ortaya çıktı.

Yeni bir Bloomberg raporuna göre, 3.500 dolarlık cihazı test eden daha küçük kafalı ve vücutlu kişiler, cihazı 30 dakikadan fazla açık tutmanın zor olduğunu gördü.

Rapora göre şirket, cihazın duyurusunda kısa bir süre gösterilen ancak henüz tasarımı tamamlanmamış ikinci bir destek kayışı da dahil olmak üzere çözümler üzerinde çalışıyor.

Bloomberg'in haberine göre tüketici elektroniği devi, cihazları önümüzdeki yılın "başlarında" piyasaya sürmeyi ve satın almak için mağazalara gelenlere randevu vermeyi planlıyor.

Gerçek ve dijital dünyaları birleştiren bir deneyim vaat eden cihaz, metal bir çerçeve tarafından tutulan cam bir pencere ve Apple'ın "Işık contası" adını verdiği ve cihazın kullanıcının kafasına tam olarak oturmasına yardımcı olan bir bileşenden oluşuyor.

FT'nin haberine göre, cihazın ve teknolojisinin karmaşık yapısı, Çin'deki bir üreticinin önümüzdeki yıl 400.000'den az cihaz üretmeyi planladığını bildirerek, bu cihazların üretiminin yavaşlamasına da yol açıyor.  

İlgili Haberler