Hong Kong’daki Hang Seng endeksi รถnceki kazanรงlarฤฑnฤฑ sildikten sonra yรผzde 0.29 kaybetti. Anakara รin’de, yatฤฑrฤฑmcฤฑlarฤฑn Kovid enfeksiyonlarฤฑndaki artฤฑล nedeniyle ertelendiฤi bildirilen รถnemli bir ekonomik politika toplantฤฑsฤฑna iliลkin gรผncellemeleri izlemesiyle Shenzhen Bileลeni ve ลanghay Bileลik de yatay seyretti.
Japonya‘da Nikkei 225 yรผzde 0,67 yรผkselirken Topix yรผzde 0,46 yรผkseldi. Gรผney Koreli Kospi de yรผzde 0.79 yรผkseldi. Avustralya’da S&P/ASX 200 yรผzde 0,42 yรผkseldi.
Yatฤฑrฤฑmcฤฑlar ayrฤฑca iki gรผnlรผk politika toplantฤฑsฤฑnฤฑn sonunda Fed‘in bir sonraki faiz oranฤฑ kararฤฑnฤฑ bekliyorlar. Yatฤฑrฤฑmcฤฑlar bรผyรผk รถlรงรผde รถnceki dรถrt artฤฑลtan hafif bir dรผลรผลle 50 baz puanlฤฑk bir artฤฑลฤฑ fiyatlฤฑyor.







