Avrupa'nın en büyük Apple Store'u Türkiye'de açılıyor

Avrupa'nın en büyük Apple Store'u Türkiye'de açılıyor

Türkiye'nin üçüncü, Avrupa'nın en büyük Apple Store'u birkaç gün içinde açılıyor.

A+A-

Apple'a yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre üçüncü Apple Store için tüm inşaat çalışmaları tamamlanmış ve personellerin eğitimine başlanmış durumda. Bu da açılışa çok az bir süre kaldığı anlamına geliyor. Hatta yeni mağaza için kesin tarihin önümüzdeki hafta duyurulacağı tahmin ediliyor. 

Üçüncü nesilbağımsız bina konseptinde inşa edilen yeni Apple Store'un Doğu Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük bağımsız Apple Store mağazası olması bekleniyor. Yine edindiğimiz bilgilere göre mağaza, 3 ya da 4 kattan oluşuyor. Mağazanın en alt katında Apple at Work etkinlikler düzenlenecekken, diğer katlarda ise satış ve satış sonrası destek hizmetleri sağlanacak. 

Daha önce Google Haritalar'da Apple Store Caddebostan ismiyle listelenen üçüncü Apple Store'un açık adresi ise şöyle: Abdülkadir Noyan Sk. No:13 Caddebostan, 34728 Kadıköy/İstanbul 

4. Apple Store da yolda

Apple Store'larla ilgili edindiğimiz diğer bir bilgi ise Apple'ın Türkiye'deki faaliyetlerini en başından beri 4 fiziksel mağaza ile planladığı oldu. Yani Apple Store Caddebostan'dan sonra Türkiye'deki 4. Apple Store için de start verilecek. Ancak bu mağazanın nereye ve ne zaman açılacağıyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.