CW Enerji, esas sözleşme tadili başvurusunu geri çekti

CW Enerji, esas sözleşme tadili başvurusunu geri çekti

CW Enerji KAP'a gönderdiği açıklama ile esas sözleşme tadilinden vazgeçtiğini açıkladı.

A+A-

CW Enerji, bugün borsada işlemler bittikten sonra KAP'a gönderdiği açıklama ile, 13 Temmuz'da KAP'a gönderilen açıklamada yer alan esas sözleşme tadili başvurusunun geri çekildiğini bildirdi. 

CW Enerji, 30 Kasım 2023'te borsatek.com'a gönderdiği konu ile ilgili açıklamada ise, tadil başvurusunun yalnızca esas sözleşmenin Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği, Şarj Hizmeti Yönetmeliği ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi için usuli işlemlere ilişkin olduğunu, söz konusu alanda faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini belirtti.

KAP'a gönderilen açıklama şöyle:

"Şirketimiz Esas Sözleşmesinin tadili için yapılan 13.07.2023 tarihli özel durum açıklamamıza konu usuli işlemlerle ilgili  başvurumuzun geri çekilmesine karar verilmiş olup, söz konusu dilekçe Sermaye Piyasası Kurulu'na iletilmiştir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

CW Enerji'nin açıklamada adı geçen ve yine 13 Temmuz'da KAP'a gönderilen açıklama ise şöyle:

"Şirket Yönetim kurulumuz 12 Temmuz 2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, şirket esas sözleşmesinin Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği, Şarj Hizmeti Yönetmeliği ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi için Sermaye ve Paylar ile ilgili 6. Maddesinin tadil metnindeki gibi değiştirilmesi işlemlerinin Genel Kurul'un gündemine alınmasına, 2022 yılına ilişkin Olağan Genel Kurulunda pay sahiplerinin onayına sunulmasının öncesinde, ilgili gerekli izin ve onayların alınması amacıyla, ilgili değişiklik için öncelikle Sermaye Piyasası Kurulu'na ve devamında T.C. Ticaret Bakanlığı'na gerekli başvuruların yapılmasına ve söz konusu değişiklik için gerekli izin ve onayların alınmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

NOT: Haber, CW Enerji'den gelen açıklama ile 30 Kasım'da güncellenmiş, ilk metinde yer alan "CW Enerji'nin bugün borsada işlem bittikten sonra KAP'a gönderdiği açıklama, şirketin elektrikli araç şarj işinden vaz mı geçtiği sorusunun sorulmasına neden oldu" bölümü, yanlış anlaşılmaya neden olmaması için CW Enerji'nin talebi üzerine çıkartılmış ve ikinci paragraf habere eklenmiştir. 

 

CW Enerji Son Mali Tablolar:

İlgili Haberler