Ethereum kritik sınırı da geçti

Ethereum kritik sınırı da geçti

Kripto para birimi Ethereum'un fiyatı 1.000 doları piyasa değeri 100 milyar doları geçti

A+A-

Kripto para birimi Ethereum tarihinde ilk kez bin dolar sınırını aştı. Söz konusu fiyat önde gelen borsaların birkaçında birden gerçekleşti. Ethereum'un toplam piyasa değeri bu yükselişle birlikte 100 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Bununla birlikte yaşanan yükselişle karşın Ethereumun piyasa payı toplam kripto paralar içinde yüzde 13 seviyesinde kaldı. Aralık ayının ikinci yarısının önemli bir bölümünde Ether fiyatları 700 ila 800 dolarseviyesinde hareket etti. Ancak son 7 gün içinde fiyatlar yüzde 40'a varan bir yükseliş yaşadı. 

Ethereum'un bu inanılmaz performansına karşın Ripple halen piyasadeğeri açısından en büyük ikinci para birimi olmaya devam ediyor. Ripple, son 30 gün içinde yüzde 1300'e varan bir yükseliş yaşadı ve Ethereum, bu rallide Ripple'ın arkasında kaldı. 

Bitcoin'in baskınlığı azalmaya devam ediyor. Kripto para piyasalarının gözdesi bitcoin bu aşamada bütün kripto paraların Piyasa değerinin yüzde 32.5'ini elinde bulunduruyor.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.