Instagram'da bir dönem sona eriyor, resmen kapatılıyor!

Instagram'da bir dönem sona eriyor, resmen kapatılıyor!

Popüler sosyal medya platformu Instagram tarafından yapılan açıklamalara göre, platform kullanıcılarının mesajlaşmasına olanak tanıyan Threads uygulaması yıl sonuna doğru kapanacak.

A+A-

Popüler sosyal medya platformu Instagram, bağımsız mesajlaşma uygulaması Threads’i kapatacağını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre platform kullanıcılarının mesajlaşmasını sağlayan Threads uygulaması bu ay sonuna doğru kapatılacak.

Karar ile ilgili yapılan açıklamalarda, “Instagram üzerinden arkadaşlarınız ile olan iletişiminizi artırmak ve geliştirmek için Threads uygulamasını kaldırıyoruz. Threads’de bulunan eğlenceli ve eşsiz özellikleri Instagram uygulamasına getiriyoruz. Böylece insanlar uygulama üzerinden arkadaşları ile daha iyi bir şekilde bağlantı kurabilecek” ifadeleri kullanıldı.

Instagram’a göre 23 Kasım 2021 tarihinde kullanıcılara uygulamanın kapanacağı ve kullanılamayacağı ile ilgili bildirimler gönderilecek. İlerleyen günlerde de uygulama App Store ve Google Play’den kaldırılacak ve tamamen kapanmış olacak.

İlgili Haberler