İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması

İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması

İstanbul Valiliği yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklama yaptı. Son karar akşam yapılacak toplantıda verilecek

A+A-

VALİLİĞİN SON DAKİKA KARARI: OKULLAR TATİL

İstanbul Valiliği, okulların tatil edilmesiyle ilgili kararını verdi. Valilik'ten yapılan açıklamada;

"Çarşamba günü okulların tatil edilmesi ile ilgili Valiliğimizce alınmış bir karar yoktur. Meteorolojik veriler bu akşam değerlendirilecektir" denildi. 

İstanbul'da kar yağışı gece başladı

İstanbul'da dün akşam saatlerinden sonra başlayan yağış, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde ise kar şeklinde kendini gösterdi.

Kuvvetli rüzgarla birlikte karla karışık yağmur ve kar yağışının, bugün ve yarın Anadolu yakasında kuvvetli olmak üzere devam edeceği kaydedilirken, yarın akşam saatlerinden itibaren yağışın tekrar karla karışık yağmur ve yer yer yağmur şekline dönmesi bekleniyor.

Yerde kar yüksekliğinin sahil kesimlerde 1 ila 3 santimetre arasında olabileceği, rakımın yüksek olduğu kesimlerde 5 ila 15 santimetre arasında olabileceği ifade edildi.

İDO ve BUDO seferleri iptal

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle 07.00 Yenikapı- Bandırma hızlı feribotu ile 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri yapılamayacak.

Öte yandan, gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve şiddetli rüzgar sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. 

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.