Mayıs ayında Bitcoin'i gölgede bırakması beklenen 3 altcoin

Mayıs ayında Bitcoin'i gölgede bırakması beklenen 3 altcoin

Nisan ayının son günü yatay seyreden Bitcoin'in mayısta nasıl hareket edeceği merak konusu. Peki Bitcoin'den daha fazla sert yükselmesi beklenen altcoin'ler hangileri?

A+A-

Bitcoin (BTC) dünyanın en büyük kripto para birimi, ancak zaman zaman altcoinler bile bu kral coin'in performansını geçebiliyor. BeInCrypto, bu üç altcoinin Mayıs ayında BTC'den daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu analiz ediyor.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) fiyatı bir buçuk aydan uzun bir süredir konsolidasyon halinde ve 640 doların üzerinde kapanmaya çalışıyor. Ancak, altcoin bunu başaramadı ve 560 ila 620 dolar aralığında işlem görmeye devam etti.

Bununla birlikte, BNB yatırımcılarının desteğinden ve yükseliş piyasası ipuçlarından faydalanıyor. BNB, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 686 $'dan %16'dan daha az. Bunu aşmak Binance Coin'in daha da yükselmesini sağlayacak.

Bununla birlikte, tutarlı bir konsolidasyon da mümkün ve yeni bir ATH için bekleyişi uzatabilir.

PEPE

Dogwifhat'ın (WIF) zorlu rekabetiyle karşı karşıya kalmasına rağmen, Pepe (PEPE) son rallisiyle piyasayı şaşırttı. Son üç ayda, kurbağa temalı meme coin yüzde 586'lık bir büyümeye tanık oldu.

Eğer meme coin 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) üzerinde kalırsa, destek olarak 0,00001000 doları geri alabilir.

Tron (TRX)

Tron'un fiyatı 0,109 doların en düşük seviyesinden geri dönerek ölüm çaprazının oluşmasını neredeyse önledi. Bu düşüş olgusu, 200 günlük EMA 50 günlük EMA'nın üzerinden geçtiğinde meydana gelir. Bununla birlikte, Tron fiyatındaki ani bir artış, bu ölüm çaprazından kaçınılmasına neden oldu.

Bu durum, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yükseliş bölgesinde olduğu için TRX'i bir ralli potansiyeline açtı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), fiyat hareketlerinin hızını ve değişimini ölçen, aşırı alım veya aşırı satım koşullarını gösteren bir momentum osilatörüdür. 0 ile 100 arasında değişir ve genellikle potansiyel trend dönüşlerini belirlemek için kullanılır.

RSI'ın 50,0 nötr çizgisini destek olarak koruması halinde TRX yükselişini sürdürebilir.

Garanti Bankası GARAN hissesi alınır mı

Garanti Bankası GARAN hissesi alınır mı

Beş aracı kurum Garanti Bankası GARAN hissesi ile ilgili değerlendirmelerini yayınladı

Beş aracı kurum ARCLK hissesi için hedef fiyat açıkladı

Beş aracı kurum ARCLK hissesi için hedef fiyat açıkladı

Halk Yatırım, Alnus Yatırım, Garanti BBVA Yatırım, Şeker Yatırım ve İntigral Yatırım Arçelik ARCL hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini revize etti.

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse senedi hangisi, BIST 100 endeksinin teknik destek ve direnç seviyeleri ne

İlgili Haberler