Kripto paracılar dikkat! BNB bugün çok sert düşebilir

Kripto paracılar dikkat! BNB bugün çok sert düşebilir

Binance'in kurucusu ve eski CEO'su Changpeng Zhao hapse girme riskiyle yüzleşirken BNB fiyatı %yüzde 10 düşme çakılabilir.

A+A-

Binance Coin (BNB) fiyatı, çoğu altcoin gibi, bir günlük grafikte tanımlanmış bir düşüş trendi göstererek gerileme gösteriyor. Genel piyasa kan kaybetmeye devam ederken, 30 Nisan Salı günü Binance yöneticisi Changpeng Zhao'nun (CZ) ceza alması öncesinde BNB fiyatı için işler daha da kötüleşebilir.

ABD'de federal savcıları, eski Binance başkanı Changpeng Zhao'nun bugün kara para aklama suçlamasıyla mahkemeye çıkacağını bildirdi.

İki Hazine kurumu tarafından yürütülen soruşturmalara göre Binance, IŞİD, El Kaide veya Hamas'ın silahlı kanadı gibi hareketlerin  para aktarma, aklama işlemlerini engelleyemedi. Zhao suçunu kabul etti.

Federal savcıları, Binance'in eski başkanı Changpeng Zhao'nun kara para aklama suçlamasıyla çıkarılacağı mahkemede hapse gönderilmesini talep ediyor.

Zhao, ABD'li yetkililerle yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak geçen yılın sonlarında dünyanın en büyük kripto para borsası platformundaki görevinden istifa etmişti.

Zhao, ABD'nin kara para aklamayı önleme yasalarını ihlal etmekten suçlu bulundu ve Binance Şubat ayında suçlamaları kapatmak için 4,3 milyar dolar ödemeyi kabul etti.

Bir mahkeme dosyasına göre savcılar, Zhao'ya 50 milyon dolar para cezası verilmesini ve üç yılını parmaklıklar ardında geçirmesini istiyor.

Etiketler : , ,
Garanti Bankası GARAN hissesi alınır mı

Garanti Bankası GARAN hissesi alınır mı

Beş aracı kurum Garanti Bankası GARAN hissesi ile ilgili değerlendirmelerini yayınladı

Beş aracı kurum ARCLK hissesi için hedef fiyat açıkladı

Beş aracı kurum ARCLK hissesi için hedef fiyat açıkladı

Halk Yatırım, Alnus Yatırım, Garanti BBVA Yatırım, Şeker Yatırım ve İntigral Yatırım Arçelik ARCL hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini revize etti.

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse senedi hangisi, BIST 100 endeksinin teknik destek ve direnç seviyeleri ne

İlgili Haberler