Medya patronu Rupert Murdoch'ın evliliğini 11 kelime bitirmiş

Medya patronu Rupert Murdoch'ın evliliğini 11 kelime bitirmiş

Rupert Murdoch'ın Jerry Hall ile olan evliliğini, kendisine hiçbir uyarıda bulunmadan e-posta ile gönderdiği 11 kelimelik bir cümle ile sona erdirdiği iddia edildi.

A+A-

Vanity Fair dergisinde yer alan habere göre milyarder medya patronu Rupert Murdoch dördüncü eşine mesaj atarak şöyle dedi: "Jerry, ne yazık ki evliliğimizi sona erdirmeye karar verdim". Ayrıca, Jerry Hall'un boşanma anlaşmasında kendisine verilen Oxfordshire'daki eve taşındığında, güvenlik kameralarının New York'taki Fox merkezine hala canlı görüntü gönderdiğini fark ettiği iddia ediliyor.

Eski süper modelin arkadaşları, çift "hiç kavga etmediği" ve birkaç hastalığı boyunca ona baktığı için ayrılıktan "gafil avlandığını" söyledi.

Hall'a çiftin Kaliforniya'daki malikanesinden taşınması için 30 gün süre verildiği ve eşyaların kendisine ait olduğunu kanıtlamak için makbuz göstermesi istendiği söyleniyor. İfşaatlar, Murdoch'un beşinci evliliğinin iptal edildiği haberini veren muhabir tarafından kaleme alınan 6,000 kelimelik bir makalede yer aldı.

Rupert Murdoch'un dördüncü eşinden hızlı ve ani bir şekilde boşanmasının ayrıntılı bir anlatımı, Teksaslı modelin arkadaşları tarafından Vanity Fair'e verildi ve bu ayrılığı tamamen durup dururken başlatanın Murdoch olduğu belirtildi.

Hall'un yakın bir arkadaşı olan Tom Cashin, olanlardan dolayı "yıkılmış, kızgın ve aşağılanmış" olduğunu söyledi. Arkadaşlarına eski kocasının bir kuklasını yaptığını, boynuna diş ipi bağladığını ve bir ızgarada yaktığını söyledi.

Dergiye göre, Hall geçen Haziran ayında Oxfordshire'daki evlerinde Murdoch ile buluşmayı beklerken telefonunu kontrol etti ve kocasından gelen bir e-posta gördü.

Şöyle yazıyordu: "Jerry, ne yazık ki evliliğimize son vermeye karar verdim. Kesinlikle güzel zamanlarımız oldu ama yapmam gereken çok şey var... New York'taki avukatım derhal sizinle temasa geçecek."

Boşanma, e-postanın gönderilmesinden sadece iki ay sonra, geçtiğimiz Ağustos ayında sonuçlandı.

Makaleye göre, uzlaşma şartlarının bir parçası olarak Hall'un, pek çok kişinin Murdoch ailesinden esinlendiğini düşündüğü popüler TV dizisi Succession'daki yazarlara hikaye fikirleri vermesi yasaklandı.

Teksaslı arkadaşlarına, güvenlik görevlilerinin çiftin Los Angeles'taki evinde eşyalarını toplarken kendisini izlediğini ve çocuklarının da kendisine yardım ettiğini söyledi.

Boşanmanın bir parçası olarak tuttuğu Oxfordshire'daki evine geri döndüğünde, CCTV kameraları hala New York'taki Fox ofislerine bağlıydı ve Hall'un eski ortağı Mick Jagger güvenlik danışmanını bu kameraların bağlantısını kesmesi için gönderdi.

Hall'a yakın kaynaklar Vanity Fair'e Murdoch ile Hall arasında giderek artan kürtaj karşıtı görüşleriyle ilgili anlaşmazlıklar olduğunu ve Murdoch'ın çocuklarının babalarını ziyaret etmeden önce  Hall tarafından uygulanan sıkı bir maskeleme ve test rejimi nedeniyle sürtüşmeler yaşandığını, ancak Hall'ın Bay Murdoch'ın bunları önemli sorunlar olarak gördüğünü hiç hissetmediğini söyledi.

İlgili Haberler