Morgan Stanley, รin’in baลlฤฑca hisse senedi endeksleri iรงin hedeflerini dรผลรผrรผrken, Japonya’daki gรถstergeler iรงin tahminlerini yรผkseltti.
Aracฤฑ kurum, daha yavaล kazanรง bรผyรผmesi ve deฤerleme varsayฤฑmlarฤฑna dayanarak MSCI รin Endeksi iรงin yฤฑl sonu hedefini daha รถnce 60’tan 53’e dรผลรผrdรผ. Bu, yฤฑl iรงin neredeyse hiรง yรผkseliล olmayacaฤฤฑ anlamฤฑna geliyor. Bu arada, Topix gรถstergesi iรงin tahminini 2.600’den 2.800’e yรผkseltti.
Jonathan Garner liderliฤindeki stratejistler Perลembe gรผnkรผ bir notta, “jeopolitik, makro ve kazanรง temellerindeki deฤiลimleri yansฤฑtan bugรผne kadarki performanstaki ayrฤฑลmanฤฑn” yatฤฑrฤฑmcฤฑ portfรถyรผnรผn yeniden tahsis edilmesine neden olduฤunu yazdฤฑ.
Kรผresel yatฤฑrฤฑmcฤฑlar dรผnyanฤฑn en bรผyรผk ikinci ekonomisine alternatif aramaya devam ederken รin hisse senetleri Japon rakiplerine yenildi. รin’in piyasayฤฑ canlandฤฑrmaya yรถnelik son giriลimleri, รผlkenin ekonomik toparlanmasฤฑ ve emlak krizine iliลkin endiลeler devam ettiฤi iรงin duyarlฤฑlฤฑฤฤฑ sรผrdรผrรผlebilir bir ลekilde artฤฑrmak iรงin รงok az ลey yaptฤฑ.







