Yunan iล adamฤฑ Evangelos Marinakis, ฤฐngiltere’nin kรถklรผ futbol kulรผplerinden Championship temsilcisi Nottingham Forest’ฤฑn hisselerini satฤฑn aldฤฑ.
Kulรผpten yapฤฑlan aรงฤฑklamada, hisselerin tamamฤฑnฤฑn Yunanistan Sรผper Lig ekibi Olympiakos’un sahibi ve baลkanฤฑ konumundaki Marinakis tarafฤฑndan satฤฑn alฤฑndฤฑฤฤฑ ve ฤฐngiltere Futbol Ligi’nin satฤฑล iลlemlerini onayladฤฑฤฤฑ belirtildi.
ฤฐngiliz basฤฑnฤฑna konuลan Evangelos Marinakis, Nottingham Forest’ฤฑ yeniden eski gรผnlerine dรถndรผrmek istediฤini belirterek, “1979 ve 1980’de รผst รผste Avrupa ลampiyon Kulรผpler Kupasฤฑ’nฤฑ kazanan Nottingham Forest, desteฤimizle gรถrkemli baลarฤฑlarฤฑna yeniden imza atacak.” deฤerlendirmesinde bulundu.
Son 7 yฤฑldฤฑr รผst รผste ลampiyon olan Olympiakos’un maรงlarฤฑnda ลike yapฤฑldฤฑฤฤฑ yรถnรผnรผnde iddialara da cevap veren 49 yaลฤฑndaki Marinakis, “Bu iddialar, รผst รผste yaลadฤฑฤฤฑmฤฑz ลampiyonluklarฤฑn ardฤฑndan bizi kฤฑskanan rakiplerimiz tarafฤฑndan ortaya atฤฑlฤฑyor. Hata yapmadฤฑฤฤฑm iรงin korkacak bir ลeyim yok.” ifadelerini kullandฤฑ.
Bu sezon ฤฐngiltere Championship’te mรผcadele eden Nottingham Forest, son maรงฤฑnฤฑ alarak รผรงรผncรผ lige dรผลmekten averaj farkฤฑyla kurtulmuลtu.







