S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones vadelileri düşüşte

S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones vadelileri düşüşte

Dow Jones vadelileri yüzde 0.1, S&P 500 vadelileri yüzde 0.1 ve Nasdaq vadelileri yüzde 0.1 düşüşle seyrediyor.

A+A-

New York borsasında Çin'in zayıf GSYİH büyümesi, Avrupa'daki yüksek enflasyon rakamları ve karışık ABD ekonomik verilerinin etkisiyle Çarşamba günü borsa rallisi yeniden geriledi. Ana endeksler önemli bir seviyeyi test etti, ancak düşük seviyelerden kapandı.

Bununla birlikte, bazı hisse senetleri nispeten iyi performans göstererek alım bölgelerinde veya bu bölgelere yakın yerlerde tutundu. Bunlar arasında Microsoft (MSFT), GitLab (GTLB), Datadog (DDOG), Expedia (EXPE), Royal Caribbean (RCL), United Rentals (URI), Axon Enterprise (AXON), GoDaddy (GDDY) yer aldı, Celsius Holdings (CELH), Elastic (ESTC), DoubleVerify (DV), Novo Nordisk (NVO), Spotify (SPOT), Skechers (SKX), Interactive Brokers (IBKR), AppLovin (APP), Arm Holdings (ARM) yer aldı. 

Datadog, ARM, Skechers, DoubleVerify ve IBKR hisseleri de dahil olmak üzere bu isimlerin çoğu yükselişe geçti. Spotify ve ESTC hisseleri gibi diğerleri ise kayıplarını azalttı ve önemli seviyelerde tutundu.

Ancak Tesla (TSLA), Çin'deki kesintilerin ardından Avrupa'daki önemli fiyat kesintileri nedeniyle geriledi. TSLA hisseleri %2 düşerek gün içinde son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Tesla kazançları 24 Ocak'ta açıklanacak.

DDOG hissesi, Spotify ve Novo Nordisk IBD Leaderboard'da, CELH hissesi ise Leaderboard izleme listesinde yer alıyor. Microsoft, Skechers ve SPOT SwingTrader'da. MSFT hissesi IBD Uzun Vadeli Liderler listesinde. RCL hissesi, Datadog, Celsius, Microsoft, Novo Nordisk, United Rentals ve Axon Enterprise IBD 50 listesinde yer alıyor. Datadog, Axon Enterprise ve URI hisseleri IBD Big Cap 20 listesinde bulunuyor.

Dow Jones vadeli işlemleri adil değer ile eşitlendi. S&P 500 vadeli işlemleri ve Nasdaq 100 vadeli işlemleri geriledi. 10 yıllık Hazine tahvillerinin getirisi %4,09'a geriledi.

İlgili Haberler