S&P 500'ün yeni gözdesi Nvidia'dan sonra Netflix mi oluyor?

S&P 500'ün yeni gözdesi Nvidia'dan sonra Netflix mi oluyor?

2022'den sonra S&P 500'ün en kötü performans gösteren hisselerinden olan Netflix yeniden gözde oluyor. Wall Street'te Nvidia'dan sonra een çok konuşulan hisselerden olan Netflix2024'te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 700,99 dolara ulaşabilir

A+A-

S&P 500'de yer alan Netflix hisseleri 2024'te tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Oppenheimer ve Jefferies analistleri, şirketin son gelişmelerinden ve güçlü abonelik büyümesinden cesaret alarak fiyat hedeflerini yükseltti.

Oppenheimer analisti Jason Helfstein, hisselere ilişkin fiyat hedefini 615 dolardan 725 dolara yükseltti. Helfstein, indirimli reklam destekli katmanı için para kazanmayı iyileştirme potansiyelini ve şifre paylaşımına yönelik kısıtlamanın sağladığı ek gelir akışını öne çıkarıyor.

Jefferies analisti Andrew Uerkwitz de hisselere ilişkin fiyat hedefini 580 dolardan 700 dolara yükseltti. Uerkwitz, zayıf rekabet ortamı ve geçen yıl uygulamaya konulan şifre paylaşım önlemlerine sağlıklı katılım göz önüne alındığında abone tahminlerini yukarı revize etti.

Her iki analist de Netflix'e "yükseliş" derecelendirmesi veriyor. Fiyat hedeflerine ulaşmak, hisselerin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 700,99 dolara ulaşmasını sağlayabilir.

Netflix hisseleri, 2023'te %26'lık bir artışla yatırımcıları memnun etti. Bununla birlikte Netflix (NASDAQ: NFLX) hisseleri, dördüncü çeyrekte çarpıcı sonuçların açıklanmasının ardından Ocak ayında 52 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.  Ancak, Kasım 2021'de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 700,99 dolara ulaşabilmesi için hâlâ bir miktar yükseliş yaşanması gerekiyor. .

 

İlgili Haberler