SP ile AKP'nin seçim ittifakı olmadı

SP ile AKP'nin seçim ittifakı olmadı

AKP, bugün seçim işbirliğini görüştüğü Saadet Partisi’nin listelerde talep ettiği 20 milletvekili adaylığını kabul etmedi.

A+A-

AK Parti, bugün seçim işbirliğini görüştüğü Saadet Partisi’nin listelerde talep ettiği 20 milletvekili adaylığını kabul etmedi.
Saadet Partisi'nden Oğuzhan Asiltürk, Al Jazeera’ye “Allah selamet versin dedik” dedi.

Didem Özel Tümer'in haberine göre, Al Jazeera'ye konuşan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, bugün AK Parti ile seçim işbirliğini son kez görüştüklerini söyledi. Bir süredir istişarelere devam ettiklerini belirten

Asiltürk şöyle konuştu:“Bugün yapılan görüşmede, konuşmanın daha başında 15-20 gün önce söylediğimiz şarta uygun davranamayacaklarını söylediler. Bizim için bitmiştir. Başka görüşmeye değer bir şey yoktur. Bizim derdimiz 10-15
milletvekilini Meclis’e sokmak değil, Meclis çalışmalarında etkili olmaktı. Onlar bunu kabul etmeyince bitti. Allah selamet versin dedik.”  

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.