Threads'in web sürümü gelecek hafta yayın hayatına başlıyor

Threads'in web sürümü gelecek hafta yayın hayatına başlıyor

Wall Street Journal'ın (WSJ) Pazar günü konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere dayandırdığı haberine göre Meta Platforms, mikroblog uygulaması Threads'in web versiyonunu önümüzdeki hafta başında piyasaya sürmeyi planlıyor.

A+A-

Kullanıcılar Meta'nın X'e rakip olarak çıkardığı Threads platformuna bugüne kadar sadece iOS ve Android cihazlar üzerinden erişebiliyordu. Ancak WSJ'nin haberine göre Threads, kullanıcılarının metin tabanlı sosyal ağ için en çok talep edilen özelliklerden birine yakında kavuşacağı belirtildi.

Mark Zuckerberg, gelecek hafta içinde Threads'in hem insanların hizmete masaüstünden erişmek için kullanabilecekleri bir web sürümüne hem de uygun bir arama işlevine kavuşacağını duyurdu.

Threads gönderilerini şu anda masaüstünde görüntülemek mümkün olsa da, yanıtla, yeniden gönder, beğen ve gönder düğmelerine tıklamak yalnızca uygulamayla sağlanabiliyor.

Bu eylemleri yapmak istediğimizde mobil uygulamaya yönlendiren bir QR kod beliriyor.

Öte yandan haberde, Threads'in web sürümü için önümüzdeki birkaç hafta işaret edildi. Böylelikle kullanıcılar sosyal ağa sadece iOS ve Android cihazlardan erişmek zorunda kalmayacak.

Şirketin üst düzey yetkilileri Threads ekibinin bu özellikler üzerinde çalıştığına dair açıklamalarda bulundu ve geçtiğimiz haftalarda kronolojik bir akış ve yerleşik çeviriler yayınlanmıştı.

Threads'in etkileşimi tanıtıldığı günden bu yana ciddi düşüş yaşamakta.

Çıkış yaptığı ilk gün ortalama ekran süresi 19 dakika olan uygulamanın, güncel olarak ortalama ekran süresi 2,9 dakikaya kadar geriledi.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler