Ak Parti’de istifasฤฑ istenen belediye baลkanlarฤฑndan biri istifa ederken Melih Gรถkรงek hala direniyor. Sรผrpirz istifa ise genel merkezden geldi.
Hem Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan hem mรผkรผmet sรถzcรผsรผnรผn aรงฤฑk bir dille “istifa etmezlerse bedeli aฤฤฑr olur” dediฤi รผรง belediye baลkanฤฑndan birisi olan Balฤฑkesir Belediye Baลkanฤฑ Edip Uฤur gรถrevinden istifa etti.
Sรผrpriz istifa ise genel merkezden geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili ลaban Diลli, “Genel Baลkan Danฤฑลmanlฤฑฤฤฑ” gรถrevinden istifa ettiฤini bildirdi.
Diลli’nin general olan kardeลi 15 Temmuz darbe giriลimi nedeniyle gรถzaltฤฑna alฤฑnmฤฑล ve tutuklanmฤฑลtฤฑ. ลaban Diลli, kardeลi nedeniyle parti iรงerisinde yรผksek sesle eleลtirilirken, Erdoฤan tarafฤฑndan sรผrpriz ลekilde Genel Baลkan Danฤฑลmanlฤฑฤฤฑ” gรถrevine getirilmiลti
Kamuoyunun istifa edip etmeyeceฤini merakla beklediฤi Ankara Bรผyรผkลehir Belediye Baลkanฤฑ Melih Gรถkรงek’ten ise ses รงฤฑkmฤฑyor. Gรถkรงek, Beลtepe’de Cumhurbaลkanฤฑ Recep Tayyip Erdoฤan’ฤฑn Nijerya Cumhurbaลkanฤฑ Muhammed Buhari onuruna verdiฤi รถฤle yemeฤine katฤฑldฤฑ







