Tรผrkiye Futbol Federasyonuโnun (TFF), 26 Temmuzโda Tรผrkiye Futbol Direktรถrlรผฤรผ gรถrevinden aldฤฑฤฤฑ Fatih Terim, alacaklarฤฑ iรงin TFFโye ihtarname gรถnderdi.
Fatih Terimโin avukatฤฑ tarafฤฑndan TFF’ye รงekilen ihtarnamede, sรถzleลmede yer alan 1 yฤฑllฤฑk alacaklar istendi.
SENELฤฐK 3.5 MฤฐLYON EURO KAZANIYORDU
Terim, TFF ile 15 Kasฤฑm 2013โte imzaladฤฑฤฤฑ 5 yฤฑllฤฑk sรถzleลmeye gรถre, baลarฤฑ primleri hariรง senede 3.5 milyon Euro (14.6 milyon TL) รผcret alฤฑyordu. Bitimine 16 ay kala mukavelesi tek taraflฤฑ olarak feshedilen 64 yaลฤฑndaki teknik adam,TFFโden 12 aylฤฑk alacaklarฤฑnฤฑ talep etti.
2 AY BEKLEDฤฐ
Terim ile Demirรถren, 26 Temmuzโda TFFโnin Leventโteki binasฤฑnda yaptฤฑklarฤฑ gรถrรผลmede, tazminat iรงin 3.5 milyon Euro karลฤฑlฤฑฤฤฑnda sรถzlรผ olarak anlaลmaya varmฤฑล, ancak bu anlaลma resmi yazฤฑya dรถkรผlmemiลti. Fatih Terimโin, aradangeรงen 2 aylฤฑk sรผrede kendisine herhangi bir รถdeme yapฤฑlmamasฤฑ nedeniyle avukatฤฑ aracฤฑlฤฑฤฤฑyla ihtarname gรถnderdiฤi bildirildi.
ALACAKLARININ TAMAMI 4.6 MฤฐLYON EURO
Hรผrriyet’ten ฤฐsmail Er’in haberine gรถre ฤฐzmirโin รeลme ilรงesinde damatlarฤฑ ve korumalarฤฑyla birlikte Yรผzevler Kebapรงฤฑsฤฑโnฤฑ basmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan gรถrevine son verilen Terim, sรถzleลmeye gรถre kalan alacaklarฤฑnฤฑn tamamฤฑnฤฑ isteseydi, 4.66 milyon Euroโya hak kazanacaktฤฑ.







