Apple, en ikonik mağazasının kapılarını açtı

Apple, en ikonik mağazasının kapılarını açtı

Apple Battersea mağazasının açılışının ardından Apple, mağazadaki kalabalığı ve ilk müşterileri gösteren resmi fotoğrafları yayınladı.

A+A-

Apple, Londra'nın sembolik yeni mekânı Battersea'deki mağazasının kapılarını açtı. Yeniden düzenlenen Battersea Power Station'ın merkezinde bulunan ve aynı zamanda Apple'ın en yeni İngiltere ofisine ev sahipliği yapan Apple Battersea'nın açılışı sonrası, şirket ilk müşterilerini ve mağazanın içini gösteren resmi fotoğrafları paylaştı.

a1-010.jpg

Apple'ın Perakendecilikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Deirdre O'Brien, mağazalarının, Apple'ın muazzam ürün ve hizmet yelpazesini keşfetmek için toplumun bir araya gelebileceği bir yer olduğunu belirtti. O'Brien, "Apple Battersea'nın açılışıyla birlikte, daha çok müşteriye hizmet sunabilme imkanına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

O'Brien, "Yeni Birleşik Krallık merkezimizin hemen altında bulunan muazzam ekibimiz, müşterilerimize mükemmel destek sunmak ve yaratıcılıklarını sergilemelerine yardımcı olmak için sabırsızlanıyor." ifadelerini kullandı.

Apple'ın CEO'su Tim Cook ve O'Brien'ın resmi açılışta bulunmadığı belirtildi, fakat Cook daha önce tesisleri ziyaret etmişti.

a3-004.jpg

Battersea'deki mağaza, Birleşik Krallık'ta açılan 40. Apple Mağazası olma özelliği taşıyor ve Londra'da hizmet veren diğer 11 mağazaya ekleniyor. Apple, yeni mağazanın tamamen yenilenebilir enerji ile çalıştığını ve "işleyiş açısından karbon nötr" olduğunu belirtiyor.

Bu yeni Londra mağazası, Hindistan'ın ilk iki Apple Store'unun yakın zamanda açılmasının ardından hizmete girdi.

İlgili Haberler