Bitcoin Neden Düşüyor? Bitcoin Alternatifi Meme Coinler Hangileri?

Bitcoin Neden Düşüyor? Bitcoin Alternatifi Meme Coinler Hangileri?

FTX çöküşünden bu yana en kötü günlerinden birini geçiren BTC’nin alternatifi meme coin’ler dikkatleri çekiyor

A+A-

ABD ekonomisinin resesyona gireceğine dair söylentiler endişe yaratıyor. Yatırımcıların bu nedenle piyasada ne yapacakları ve bu gelişmeyi nasıl değerlendirecekleri konusunda belirsizlik hakim. Bu belirsizlikler de en büyük kripto para Bitcoin fiyatının 63 bin doların altına düşmesine neden oldu.

Bitcoin fiyatı düşerken, FED’in bu yıl faiz oranlarını ne zaman düşürmeye başlayacağının belirsizliği ile diğer riskli yatırımlar güçlü kaldı.

Bitcoin’in giderek kurumsallaşması nedeniyle yatırımcılar hem FED hem de ABD Hazine Bakanlığı’nın tepkilerini de önemsiyor ve buna göre adım atıyor.

FTX çöküşünden bu yana en kötü günlerinden birini geçiren BTC’nin alternatifi meme coin’ler ise dikkatleri çekiyor.

Kripto Piyasasındaki Düşüş ortasında Dogeverse 13 Milyon Dolara Dayandı

 

BTC’nin düşüşünden daha geniş kripto para piyasası da etkilendi. Bu nedenle önde gelen meme coin’ler Dogecoin ve Shiba Inu da kayıp yaşıyor. Meme coin piyasasının ağır topları bu düşüşleri yaşarken Dogeverse (DOGECERSE) ön satış etkinliğine milyonlar akmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce ön satışı başlatan projede Dogeverse token satın alımları yoğunlaşarak toplanan fon miktarı 13 milyon dolara dayandı.

Dogeverse, sunduğu benzersiz değer nedeniyle “köpek coin’ler” pazarında öne çıkıyor. Sadece meme coin’ler için yapılmış çok zincirli bir sistem inşa ediyor. Bu yaratıcı yöntem sayesinde altı tanınmış blok zinciri ile çalışıyor. Bunlar arasında  Ethereum, Polygon, BNB Chain, Solana, Base ve Avalanche yer alıyor.

Her blok zincirinin, genel olarak yatırımcılar için işleri daha iyi hale getiren kendi teknik avantajları var. Bu durum, zincirler arasındaki fırsatlardan yararlanmalarını ve farklı blok zinciri ağlarını incelemelerini sağlıyor.

Dogeverse ayrıca blok zincirlerinin heyecan verici ve gizemli özelliklerini de kullanıyor. Bilindiği üzere Solana'ya dayanan meme coin’ler bu yıl çok popüler. Proje de bundan faydalanmayı hedefliyor.

Ön satış bile, yukarıda belirtilen ağlardan herhangi birinde Dogeverse token satın alınıp ve talep edilebilecek çok zincirli bir yaklaşım getiriyor.

Meme coin piyasası dinamik olduğundan her zaman değişime açık. Ancak görmezden gelinemeyecek kadar da ilginç. Dogeverse, daha fazla blok zinciri yeni trendi takip ettikçe bu şanslardan yararlanmasını sağlayacak şekilde oluşturuldu. Bu şekilde, blok zincirlerinin potansiyelinden yararlanıyor.

Dogeverse'in çoklu zincir çerçevesi çok çeşitli diğer sistemlerle de kullanılabiliyor. Proje, kripto para evrenine daha fazla özgürlük ile erişebilirlik getiren ve zincirler arası hızlı bir geçiş yapan Doge temalı Cosmo maskotuyla öne çıkıyor.

Staking mekanizması da bulunan Dogeverse projesine yoğun bir ilgi duyuluyor. Yıllık yüzde getiri oranı (APY) bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 90 olan projede hızlı davranmak gerekiyor. Projede daha fazla token stake edildikçe getiri oranının düşeceğini de hatırlatmak gerekiyor.

Daha fazla insan katılmaya çalıştıkça, Dogeverse ön satışı tükenmeye yaklaşıyor. Erken yatırım yapanlar için daha büyük indirimler ve staking ödüllerinin olması projeyi bu düşüşlerin ortasında altın değerinde coin konumuna sokuyor.

WienerAI, Köpek Temalı Coin’lere Getirdiği Yeni Soluk İle Fırtınalar Estiriyor

WienerAI (WAI), sektördeki en yeni trendlerden ikisini (meme coin ve yapay zeka) sosis şeklindeki bir köpekte harmanlıyor. Uzun vadeli bir strateji, olağanüstü tokenomikler ve kârlı bir stake etme olanağı WienerAI’ı özel bir fon toplama kampanyası ve ilk çıkış için hazırlıyor.

Yeni meme coin WienerAI alanların sayısı ise gün geçtikçe artıyor. Piyasanın geri kalanının feci bir düşüş yaşadığı bir dönemde sadece birkaç gün içinde WienerAI token satın alımlarıyla 610 bin dolardan fazla fon toplayan proje yatırımcıları şaşırttı.

Sosis ve köpeklerle ilgili ilk meme coin olan WienerAI, yeni bir şey sunmayan köpek coin’lere dolu karmaşık pazara yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Bu sebeple de ‘Sosis Ordusu” adını verdiği topluluğu inşa etmeyi hedefliyor.

Topluluğun değerini bilen WienerAI, katılımı artırmak, Sosis Ordusu'nu genişletmek ve WienerAI fikrini daha büyük kripto para piyasasına tanıtmak için bir dizi proje başlattı.

Uzun bir yoldaşlığı garanti altına almak için ekip, tokenomik yapısını titizlikle tasarladı. Bu da birçok analiste göre sürdürülebilir genişleme için bir büyüme planına sahip. Ayrıca, sektördeki en iyi siber güvenlik şirketi olan Coinsult, projeyi çoktan değerlendirmiş ve gönül rahatlığı ile kontrolden geçirdi.

WienerAI, biraz daha uzun ve çok daha komik görünümlü olsa da yapay zekanın arkadaşlık ile eş anlamlı olduğu bir dünya yaratmayı ve insanların yapay zekanın araçlardan ziyade arkadaş olarak kabul edilebileceğini fark etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Sonuç olarak, daha önce WAI satın alanların daha düşük fiyatlardan girmesi onlara getiri açısından potansiyel sağlıyor. Genel olarak WienerAi, uzun ömürlülük ve kazançlı ödüller sunarken meme coin alanına eğlenceli bir bakış açısı getiriyor. Benzersiz bir konsepte sahip olan WinerAI, bu alandaki rakiplerinden ayrılıyor ve yapay zeka entegrasyonu uzun vadeli faydaya giden bir yol sunuyor.

İlgili Haberler