Borsada ana destek noktası 8.159 puan seviyesi

Borsada ana destek noktası 8.159 puan seviyesi

Tacirler: Bugün yukarı yönlü hareketlerde ilk olarak 8.409 direnç puan seviyesini ve ardından 8.492 direnç puan seviyesini takip edeceğiz.

A+A-

Tacirler Yatırım bugün yayınladığı bültende, yukarı yönlü hareketlerde ilk olarak 8.409 direnç puan seviyesini ve ardından 8.492 direnç puan seviyesinin takip edileceğini not etti.

Tacirler Yatırım'ın  günlük bülteni şöyle:

Bu hafta Çarşamba günü açıklanacak olan, Fed’in para politikasında izlediği patikayı şekillendiren ABD TÜFE verilerini takip edeceğiz. Perşembe günü ise gerçekleştirilecek olan AMB toplantısında faiz kararı açıklanacak. Bugün, veri akışının hafif seyredeceği bir gün geçireceğiz. Yeni güne başlarken, Asya borsaları genelinde karışık seyir hakim. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde satıcılı seyir izleyen Bist-100 endeksi, %0,15 kayıpla 8.325,30 puan seviyesinden günlük kapanış gerçekleştirdi ve toplamda 137 milyar TL işlem hacmi gerçekleşti. Sektör endeksleri arasında en çok getiri sağlayan %1,75 kazançla metal eşya sanayi olurken, en çok zarar eden ise %0,63 kayıpla inşaat sektörü oldu. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü ivmesini sürdüren endeksin, teknik açıdan mevcut görünümünü bozan bir durum olmaması sebebiyle, bu haftaya da alımlarla başlamasını ve olumlu görünümünü sürdürmesini bekliyoruz. Bugün yukarı yönlü hareketlerde ilk olarak 8.409 direnç puan seviyesini ve ardından 8.492 direnç puan seviyesini takip edeceğiz. Olası aşağı yönlü hareketlerde ise 8.242 puan seviyesi ilk destek noktamızı oluştururken, ana destek noktamız 8.159 puan seviyesi.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
İlgili Haberler