Çılgın Türk, Ukrayna'nın yeniden inşaasına destek verecek

Çılgın Türk, Ukrayna'nın yeniden inşaasına destek verecek

Türk asıllı girişimci John Senaltan, Ukrayna'nın yeniden inşasına modüler evlerle destek verecek. Şirketin Ukrayna'daki fabrikası yılda 20 ila 30 bin ev üretecek.

A+A-

Güney Florida merkezli konteyner ev üreticisi Global Modulars, Ukrayna'nın yeniden inşasına yardım etmek için fabrika açacak. Türk asıllı girişimci John Senaltan'ın öncülüğünde hayata geçirilecek proje, Ukrayna'nın savaştan zarar gören altyapısını ve ekonomisini yeniden inşa etmeye yardımcı olacak

Global Modulars, Ukrayna'nın Lviv kentinde bir fabrika açarak ülkeyi yeniden inşa etmeye yardımcı olmak için planlar yapıyor. Şirket, geleneksel tuğla ve harç inşaatına göre yarı yarıya daha hızlı ve yaklaşık yarı yarıya daha ucuza ev, daire, otel, ofis, okul ve perakende binaları inşa etme konusunda uzmanlaş. 

Türk asıllı girişimci John Senaltan'ın öncülüğünde hayata geçirilecek proje, Ukrayna'nın savaştan zarar gören altyapısını ve ekonomisini yeniden inşa etmeye yardımcı olacak.

Güney Florida merkezli konteyner ev üreticisi Global Modulars, Ukrayna'nın Lviv kentinde bir fabrika açarak ülkeyi yeniden inşa etmeye yardımcı olmak için planlar yapıyor. Şirketin modüler evleri, nakliye konteynerleri ve çelik iskelet konstrüksiyondan yapılıyor. Fabrikada inşa edilen ve ardından montaj için inşaat alanına gönderilen evler, kasırga, deprem ve termitlere karşı dayanıklı. 

Global Modulars'ın Casselberry'deki nakliye konteyner evlerinden birinin dış güvertesi. Bu ev altı nakliye konteyneri ile inşa edildi. (Willie J. Allen Jr./Orlando Sentinel)

Senaltan, Ukrayna'nın yeniden inşasına yardımcı olmanın yanı sıra, ülkeye yatırım yaparak ve iş yaratmayı da hedefliyor. Global Modulars'ın Ukrayna'daki fabrikası tamamlandığında, yılda 20 ila 30 bin ev üretecek.

 

İlgili Haberler