Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq nasıl açılacak

Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq nasıl açılacak

New York borsasında Endeksler, Banka Kârlarının Düşüşünün Ardından Düştü

A+A-

New York borsası vadeli işlemleri, bilanço sezonunun hayal kırıklığı yaratan bir dizi sonuçla başlamasıyla geriledi. Zille birlikte her üç endeksin de haftanın son işlem gününe kayıpla başlaması ve öyle de kapanış yapması bekleniyor.

JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp. ve Wells Fargo & Co. dahil olmak üzere ABD'nin en büyük bankalarının hisse senetleri, ticari gelir beklentilerini karşılayamamalarının ardından %2'den fazla değer kaybetti. S&P 500 kontratları kayıplarını %0,3'e genişletti.

Şirket kârlarının erozyona uğraması ve Ortadoğu'da daha büyük bir savaş tehdidi, 2024'te piyasalar için aksi takdirde yükseliş görünümünü zorlaştırıyor.

Ham Petrol Fiyatları Yükseldi

ABD ve müttefiklerinin Yemen'deki Husi isyancılara karşı ortak askeri saldırı başlatmasının ardından West Texas Intermediate ham petrolü %4 yükseldi.

Ham petrol fiyatlarındaki artış Kanada doları ve Norveç kronu gibi emtia bağlantılı para birimlerine de yansıdı. Avrupa'nın Stoxx 600'ü, enerji şirketleri TotalEnergies SE ve Shell Plc'nin desteğiyle %1'e kadar yükseldi.

Kripto Para Hisse Senetleri Düştü

Piyasa öncesi işlemlerde, kripto para hisse senetleri, Bitcoin için ilk ABD borsa yatırım fonlarının Perşembe günü faaliyete geçmesinin ardından düşüşleri genişletti. İlk işlem gününde 4,6 milyar dolar değerinde hisse alışverişi yapıldı.

Bu haber toplam 7502 defa okunmuştur
İlgili Haberler