Emlak Katılım'dan 51 milyon TL net kâr

Emlak Katılım'dan 51 milyon TL net kâr

Emlak Katılım, 2021 yılının 9 ayında 50,9 milyon TL net kâr elde etti.

A+A-

Emlak Katılım, üçüncü çeyrek konsolide finansal sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Emlak Katılım, köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Katılım bankacılığı alanında büyümeye devam eden Emlak Katılım, 70 şubeye ulaşarak, dijital kanalları üzerinden de müşterilerinin bankacılık işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak çözümler üretmeye devam ediyor.

Geliştirdiği sürdürülebilir ve yenilikçi finansman modellerini üçüncü çeyrekte de müşterileriyle buluşturan Emlak Katılım, gayrimenkul sektörünün gelişimini desteklemek üzere ortaya koyduğu ürünlere bir yenisini daha ekledi. Yurt dışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik olan Memlekette Konut Finansmanı ile Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen gurbetçilere avantajlı koşullarla ev sahibi olma imkânı sağladı.

İhracata, ticarete destek sağlayacak ürün ve hizmetlerini de geliştirmeye devam eden banka, bu kapsamda devreye aldığı Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile bayi ya da distribütörlük şeklinde çalışan ana firmaların alacaklarına dair garantörlük sağlarken alt bayilere de çeşitli ödeme kolaylıkları sunmuş oluyor.