Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklama

Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda pistlerle ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülkenin NATO'ya üyelik başvurusu ile ilgili, "NATO’ya Finlandiya ve İsveç’in girmesine 'hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik, yolumuza bu şekilde devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan, "Gerek Rusya gerek Ukrayna'yla ilgili denge politikası güdüyoruz ve bu politikada ne Sayın Putin'le ve Zelenskiy'le bağları koparıp atmaya asla niyetim yok." diye konuştu.

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi konusunda da, "Bir tarafta bin 6 odalı şehir hastanesi, yanında millet bahçesi, oranın güzelliği neyle izah edilebilir. Proje üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 29 Mayıs kutlamasını orada yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Türk gençliğinin potansiyeline güveniyoruz"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayana Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs, milletimizin azim ve bağımsızlık aşkının dünyana ilan edildiği, içimizdeki direniş ruhunun yeniden canlandığı bir tarihtir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli şuur ve karakter sahibi gençlerimiz için tüm gücümüzle çalışıyor, Türk gençliğinin potansiyeline güveniyoruz." dedi.

İlgili Haberler