Ethereum Günlük Kazançta Rekor Kırdı! Ethereum ETF Onayı Bu Coinlere 10x Yaptırabilir

Ethereum Günlük Kazançta Rekor Kırdı! Ethereum ETF Onayı Bu Coinlere 10x Yaptırabilir

Standard Chartered FX Araştırma Başkanı Geoff Kendrick, ETF onaylarının Ethereum’u yıl sonuna kadar 8 bin dolara ulaştıracağını ileri sürdü

A+A-

 

Spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF) bu hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) onayına doğru önemli bir aşamayı geçebileceğine dair haberler salı günü erken saatlerde kripto paraların yükselişini sağladı. Bitcoin fiyatı, bir an 71 bin doların üzerine çıktıktan sonra düştü. Bir analistin tahminine göre bu hafta, en büyük kripto para birimi rekor seviyelerini test edebilir.

Öte yandan SEC’in spot ethereum ETF'lerine onay verebileceği iddialarının ardından, Ethereum salı günü 3 bin 800 doların üzerine çıktı. Standard Chartered FX Araştırma Başkanı Geoff Kendrick, ETF onaylarının Ethereum’u yıl sonuna kadar 8 bin dolara ulaştıracağını ileri sürdü.

Mart ayından bu yana olumlu senaryoyu tahmin eden Kendrick, fonların yasallaştırılmasının 15 milyar ila 45 milyar dolarlık token girişiyle sonuçlanacağını iddia ediyor. Salı günü yayınlanan yeni araştırmada, 2025'in sonunda Ether’in sonunda 14 bin dolara ulaşabileceğini söyledi.

Piyasada Ethereum ile ilgili iyimser bir hava hakim olurken ETF onayının hangi coin’lere yarayacağı da merak ediliyor. 10x yapma ihtimali konuşulan iki proje ise kısa sürede topladıkları fonlarla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

WienerAI (WAI) ile Köpek Teması Yapay Zeka ile Buluşuyor

Modern yapay zeka teknolojisi ve köpek temalı tokenlerin cazibesi WienerAI'de (WAI) bir araya geliyor. Ethereum ağı üzerinde çalışan bu ERC-20 tokeni, güçlü güvenlik ve ölçeklenebilirliği garanti ediyor. WienerAI token satın alanların sayısı gün geçtikte artıyor çünkü olası bir spor Ethereum ETF’inin onayında 10x yapabilecek coin’lerin başında geliyor.

WienerAI'nin arka planı, yapay zeka bileşenleri ve komik bir sosis konusu ile eşleştirilirken kalabalık meme coin pazarında öne çıkıyor.

Potansiyel 69 milyar token arzının yüzde otuzunu sunan proje, ön satışına çok aşamalı bir yapıyla başladı. Her seviyede farklı fiyatlar erken katılımı teşvik ediyor. İki günde bir fiyatlar artarken şu anda 0,000709 dolardan WienerAI token satın alınabiliyor.

Projenin staking mekanizması da oldukça yüksek bir yıllık yüzde getiri oranı (APY) sunuyor. Mevcut yıllık yüzde getirisi yüzde 400’e yakın üzerinde olan WienerAI, önemli stake avantajları sağlıyor.

WienerAI ekibinin planlarında "Sosis Ordusu" olarak adlandırılan güçlü bir topluluk oluşturmak yer alıyor. Bununla da yatırımcı katılımını ve sadakati teşvik etmek hedefleniyor.

Piyasa hareketlerini inceleyen ve alım satım önerileri sunan, yapay zeka tarafından yönlendirilen bir alım satım botu WienerAI'nin en güçlü özelliklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Bu bot için kripto para alım satım konusunda devrim yaratabileceği söyleniyor.

Söz konusu alım satım botunun, acemi yatırımcılar ve yılların deneyimine sahip uzmanlar için eşit derecede basit hale getirildiği söyleniyor. Ayrıca en yeni ve en gelişmiş yapay zeka destekli alım satım botlarından biri olduğu ileri sürülüyor. Öte yandan yakın zamanda eklenen MEV koruması, kullanıcıları saldırılara karşı koruyor.

İnternetin köpek meme’lerine olan takıntısını ve yapay zekanın (AI) heyecan verici dünyasını birleştiren bu kripto para topladığı 2,5 milyon doların üzerindeki fonla önümüzdeki günlerde adından sıkça bahsettirecek gibi duruyor.

15 Milyon Dolardan Fazla Fon Toplayan Dogeverse (DOGEVERSE) İçin Heyecan Dorukta

Dogeverse’in (DOGEVERSE) yaklaşan ilk borsa arzı (IEO) meme coin'lerle ilgili umutları artıran bir gelişme olarak yatırımcılar arasında heyecan yaratıyor. Ekibin son şans olarak sunduğu ön satışta Dogeverse token satın alanların sayısı hızla artıyor.

Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche, Base ve BNB Chain olmak üzere altı farklı blok zincirinde faaliyet gösteren Dogeverse ilk çok zincirli meme coin olarak öne çıkıyor. Köprü teknolojisi, kullanıcıların DOGEVERSE tokenlerini altı farklı zincir arasında taşıyabilmesini ve takas edebilmesini sağlıyor.

Örneğin bir yatırımcı, ön satış aşamasında Ethereum üzerinden DOGEVERSE satın alıyor. Daha sonra tokenlerini Solana'ya köprüleyebiliyor ve tokenin resmi çıkışının ardından ağın düşük ücretlerinden ve genişleyen DeFi ekosisteminden faydalanabiliyor.

Ayrıca, bu yöntem yatırımcılara daha fazla özgürlük veriyor ve sorunsuz birlikte çalışabilirliği garanti ediyor. Böylece kullanıcılar istedikleri zincirde DOGEVERSE ile etkileşime geçebiliyorlar. Ekip, işlem hızlarını ve maliyetlerini en üst düzeye çıkararak bunun alım satım deneyimlerini geliştireceğini umuyor.

Wormhole ve Portal Bridge teknolojilerinin mümkün kıldığı sorunsuz bir birlikte çalışabilirlik, güvenli ve kolay bir deneyim, dağıtım stratejisinin faydalarından sadece ikisi. Token talepleri için zincir seçimiyle gelen özgürlüğün, hız ve fiyatlarla birlikte en üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.

Staking mekanizması Dogeverse’in bir başka önemli özelliği olarak ön plana çıkıyor. Proje, zaman içinde değerini artıran sürdürülebilir bir modeli teşvik ederek stake ödülleri aracılığıyla tokenleri elde tutmayı teşvik ediyor.

Stake mekanizmasında yıllık yüzde getiri oranı (APY) yüzde 53 olarak sunuluyor. Toplam stake edilen tokenlerin ise 30 milyarı geçtiği görülüyor. Daha fazla token stake edildikçe bu oranın düşeceğini de unutmamak gerekiyor bu yüzden ilgili alıcıların elini çabuk tutması gerekiyor.

Etiketler : , , ,
İlgili Haberler