Evsizdi, influencer oldu, ayda 10 bin sterlin kazanıyor

Evsizdi, influencer oldu, ayda 10 bin sterlin kazanıyor

220 binden takipçisi olan güzellik influencerı Shantania Beckford ayda 10 bin sterlin kazanıyor ve 220.000'den fazla takipçisi var.

A+A-

Dokuz yaşındayken Jamaika'dan İngiltere'ye taşınan Shantania Beckford, okulu bitirdikten sonra annesine temizlikçi olarak yardım etti. Ancak 17 yaşında annesi ülkesine döndükten sonra evsiz kaldı ve ailesi ile arkadaşlarının desteğine güvenmek zorunda kaldı.
Beckford, üniversiteye devam ederken bir tavuk dükkanında haftada 45 saat çalışarak kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştı. Ancak makyaj yaparak kaçış yolu buldu ve ekstra gelir elde etmeye başladı. Makyaj, ona kaçış sağladığı gibi ekstra para da kazandırdı.

Beckford, bu süreci Instagram üzerinde bir influencer olarak para kazanmak için kullanmaya başladı ve bu sayede evsizlikten kurtuldu. Beckford şimdi ayda 10 bin sterlin kazanıyor.

Shantania Beckford, Instagram'da güzellik influencer'ı olarak ayda 10.000 sterlin kazanan ve 220.000'den fazla takipçisi bulunan bir kadın. Necesidades ihtiyaçlardan sonra evsiz kalan, üniversite eğitimini finanse etmek için bir tavuk dükkanında çalışan Beckford, makyaj yapma yeteneğini kullanarak ek gelir elde etmeye başladı. Bu sayede Instagram platformunda bir influencer olarak başarılı oldu ve evsizlik durumundan kurtuldu.

İlgili Haberler