Galatasaray Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

Galatasaray Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

Süper Lig'de 29. haftanın kapanışında oynanan dev derbide Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı seyircisi önünde 2-1 mağlup etti.

A+A-

Kerem Aktürkoğlu’nun ilk yarıda bulduğu 2 golle yıldızlaştığı gecede Beşiktaş’ın tek sayısı ikinci yarıda oyuna giren Rıdvan Yılmaz’dan geldi.

Ligde ikincilik yarışı vermek isteyen Beşiktaş, Önder Karaveli yönetiminde son haftalara kayıp yaşamadan gitmek istiyordu ancak planlar tutmadı. Galatasaray ilk yarıda ortaya koyduğu etkili oyunla 2 gol birden bularak siyah beyazlıların gardını düşürdü.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Kupası’na veda eden ve sonrasın Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş üst üste puan kayıpları yaşadı. 

Evinde en son Rizespor’u 4-2 mağlup eden Galatasaray deplasmandaki Konyaspor yenilgisinden sonra seyircisi önünde tekrar 3 puanla tanıştı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 38’e çıkardı ve 11. sıraya yükseldi. Beşiktaş ise 45 puanla 8. sırada kaldı. Beşiktaş haftaya sahasında Hatayspor’u ağırlayacak, Galatasaray ise deplasmanda Gaziantep FK’ye konuk olacak.

İlgili Haberler