İstanbul'da yoğun yağış

İstanbul'da yoğun yağış

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, trafik aksadı. Kötü hava koşulları uçak ve deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

A+A-

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, trafik aksadı. Kötü hava koşulları uçak ve deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısında bulunduğu İstanbul'da, sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle yayalar zor anlar yaşarken, yollarda su birikintileri oluştu, hasarlı kazalar meydana geldi.

Beykoz-Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nü su bastı. Yolda mahsur kalan araçları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kadıköy, Beykoz, Sarıyer, Avcılar ve Beylikdüzü'ndeki bazı ev ve iş yerlerindeki su baskınlarına ise itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

THY'den sefer iptalleri

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle yurtiçi ve yurtdışı 31 seferini iptal ettii. THY'den yapılan açıklamada, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarındaki hava koşullarının yol açtığı kapasite kısıtlaması nedeniyle bazı uçuşlarda iptal ve tehirler yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

Deniz otobüsü sefeleri yapılamadı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) de olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. İDO'dan alınan bilgiye göre, 15.00 Kartal-Yalova Deniz Otobüsü, 15.25 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü ve 17.00 Yalova-Kartal Deniz Otobüsü seferleri yapılamayacak.

Ayrıca 13.00 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 13.15 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü, 14.30 Kumla-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferleri de yapılamadı.  

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.