İşte Google'ın yeni akıllı saati: Pixel Watch 2

İşte Google'ın yeni akıllı saati: Pixel Watch 2

Google yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyor. Pixel Watch 2 adını taşıması beklenen yeni modelin sonbahar aylarında raflardaki yerini alması bekleniyor.

A+A-

Google'ın ilk Pixel Watch'u piyasaya sürmesi yıllar almış olabilir, ancak devam ürününü tanıtması o kadar da uzun sürmeyebilir. 9to5Google'nin haberine göre şirket, Pixel Watch 2'yi bu sonbaharda Pixel 8 telefon ailesiyle birlikte piyasaya sürebilir. Ayrıntılar çok az, ancak Google tarihsel olarak Ekim ayında yeni amiral gemisi Pixel telefonları ortaya çıkardı. Geçen yıl I/O zirvesinde Google, ilk akıllı saatini tanıtmıştı ve bu yılki etkinlikte de aynı şey tekrarlanırsa şaşırmamak gerekiyor.

En azından iyileştirme için bolca alan var. Mevcut Pixel Watch; Apple Watch ve çok sayıda Wear OS saatle karşılaştırıldığında verimlilik açısından geride. İyileştirmeler sayesinde daha fazla performansın yanı sıra tasarımdan daha fazla pil ömrü elde edilmesini sağlayabilir. Google, Sense 2 gibi yeni Fitbit cihazlarından sağlık sensörlerini ödünç alabilir. Ayrıca sadece 41 mm'lik bir kasa var, bu nedenle büyük saatleri tercih edenler için daha büyük bir model olması şaşırtıcı olmaz.

Yazılım da önemli bir rol oynayabilir. Ön sürüm Android 14 kodu, Wear OS'nin Android 12'den beri görülen uyarlanabilir Material You renk temasını kullanabileceğine işaret ediyor. Google ayrıca mevcut Pixel Watch için kanda oksijen ölçümü (SpO2) ve cilt sıcaklığı ölçümü gibi temel sağlık ölçümlerini henüz etkinleştirmedi, ancak bunlar yeni donanım gerektirmeyebilir.

İlgili Haberler