Kılıçdaroğlu, İnce'yi Millet İttifakı'na mı davet etti

Kılıçdaroğlu, İnce'yi Millet İttifakı'na mı davet etti

Muharrem İnce'nin adaylıktan sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı

A+A-

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası yaptığı paylaşımda Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası şarkısını paylaşarak, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…" diye yazdı. 

Öte yandan  İnce’nin seçime üç gün kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Ankara’da kulisler hareketlendi.

 ATA İttifakı cumhurbaşkanı Sinan Oğan'ın, Antalya programı iptal edildi, Oğan'ın yarın Ankara'da olacak.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise seçime 3 gün kala Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik bir mesaj paylaştı.

Tekin, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İnce'nin fotoğrafını paylaşarak, "Sayın Muharrem İnce Halil İbrahim Sofrası’na hoş geldiniz. Her şey Türkiye için" ifadesini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Bunu bir geri çekilme olarak algılamıyoruz. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığına destek olarak algılıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
İlgili Haberler