Nasdaq’ta AL sinyali veren 3 hisse

Nasdaq’ta AL sinyali veren 3 hisse

Wall Street'in en iyi analistlerine göre, Nasdaq'ta gelecek vaad eden yüksek getiri potansiyeli olan en iyi üç hisse senedi Backblaze, Five Below ve Amazon.com.

A+A-

New York borsası'nın en iyi analistlerine göre, Nasdaq'ta gelecek vaad eden yüksek getirisi olan en iyi üç hisse senedi Backblaze, Five Below ve Amazon.com.

Wall Street analistlerine göre, Backblaze (NASDAQ: BLZE), Five Below (NASDAQ: FIVE) ve Amazon.com hisseleri yakın zamanda yeni bir Al notu aldı ve önemli bir yükselişe de sahip.

İşte analistlere göre potansiyeli yüksek en iyi hisse senedi seçimleri. Portföyünüze ekleyip eklememeye karar vermeden önce hisse senedini iyice araştırmanızda fayda var.

Backblaze (NASDAQ:BLZE) - BLZE bulut depolama hizmetleri sunuyor. JMP Securities analisti Erik Suppiger, 18 $ fiyat hedefiyle hisse senedinde Satın Al notunu korudu. BLZE hissesi, yakın zamanda derecelendiren üç en iyi analistin tamamından Satın Al notu aldı. Genel olarak, konsensüs 12 aylık fiyat hedefi yaklaşık yüzde 99'luk bir artışa işaret ediyor.

Five Below (NASDAQ:FIVE) - Five Below, ürünleri büyük indirimlerle sunan bir Amerikan mağaza zinciri. Dün, Wells Fargo analisti Edward Kelly hisse senedi üzerinde 205$ fiyat hedefiyle Al notunu korudu. Kısa süre önce hisse senedini değerlendiren 10 En İyi Analistten sekizi hisse senedine Satın Al notu verdi. Toplu olarak, 12 aylık fiyat hedefleri yaklaşık yüzde 27'lik bir artış anlamına geliyor.

Amazon.com (NASDAQ:AMZN) - Amazon.com online perakende alışveriş ve bulut bilişim hizmetleri sunuyor. Bank of America Securities analisti Justin Post hisse senedi için 174$ fiyat hedefiyle Al notunu teyit etti. Kısa süre önce hisse senedini değerlendiren 31 en iyi analistin tamamı Satın Al verdi. Birlikte ele alındığında, 12 aylık fiyat hedefleri yaklaşık yüzde 27'lik bir artış anlamına geliyor.

İlgili Haberler