Şu anda 1.000 dolarla satın alınabilecek en iyi kripto para birimi

Şu anda 1.000 dolarla satın alınabilecek en iyi kripto para birimi

Önümüzdeki on yılda, hem perakende hem de kurumsal yatırımcılardan Bitcoin'e yeni para akını yaşanabilir ve küresel çapta benimsenme dalgası da artabilir. Bitcoin hiçbir zaman 1 milyon dolar fiyat seviyesine ulaşmasa bile önümüzdeki on yılın en iyi kripto

A+A-

Bitcoin (CRYPTO: BTC), 2023'ün başlarında 73.750 dolarlık zirveye ulaşmasının ardından 67.600 dolar seviyesine geriledi. Bu düşüş, birçok yatırımcının Bitcoin'e yatırım yapmak için geç olup olmadığını sorgulamasına neden oldu.

Uzmanlar, Bitcoin'in hala yüksek potansiyele sahip bir kripto para birimi olduğunu ve yatırım yapmak için geç olmadığını söylüyor. Bitcoin'i şu anda satın alınabilecek en iyi kripto para birimi yapan üç ana faktör şöyle sıralanıyor:

1. Ana Akım Benimsenmesi:

Ocak ayında piyasaya sürülen Bitcoin ETF'leri, kripto tarihinde bir dönüm noktası oldu. Artık perakende ve kurumsal yatırımcılar, doğrudan kriptoya yatırım yapmadan Bitcoin'e erişebiliyor. Bu da yeni yatırım akışının önünü açıyor.

2. Gelecekteki Yükseliş Potansiyeli:

Bitcoin, 2011'den 2021'e kadar dünyanın en iyi performans gösteren varlığıydı. Yıllık %230 getiri sağladı. Uzmanlar, Bitcoin'in önümüzdeki on yılda da yükselişini sürdüreceğini ve 2024'te 100.000$, 2025'te ise 250.000$ seviyesine ulaşabileceğini öngörüyor.

3. Dijital Altın:

Bitcoin, enflasyonist ve deflasyonist ortamlarda iyi performans gösterebilen, uzun vadeli bir değer deposu olarak görülüyor. Bu da onu "dijital altın" olarak nitelendiriyor. 2023 bölgesel bankacılık krizi sırasında yatırımcıların paralarını Bitcoin'e taşıması da buna bir örnek.

Bitcoin altına hücum mu?

Uzmanlara göre Bitcoin satın almak için çok geç değil MicroStrategy'nin yönetim kurulu başkanı ve kurucu ortağı,  Michael Saylor'a göre , şu anda "Bitcoin'e altın hücumu" dönemine giriyoruz.

Önümüzdeki on yılda, hem perakende hem de kurumsal yatırımcılardan Bitcoin'e yeni para akını yaşanabilir ve küresel çapta benimsenme dalgası da artabilir. Bitcoin hiçbir zaman 1 milyon dolar fiyat seviyesine ulaşmasa bile önümüzdeki on yılın en iyi kripto yatırımı olma potansiyeline sahip.

İlgili Haberler