Thill: ABD teknoloji hisselerinin yükselecek pek alanı kalmadı

Thill: ABD teknoloji hisselerinin yükselecek pek alanı kalmadı

Jefferies Kıdemli Analisti Brent Thill, ABD'de teknoloji hisseleri için 2024'te yukarı yönlü hareketin daha sınırlı göründüğünü söyledi.

A+A-

Magnificent Seven mega-cap teknoloji hisseleri 2023'te piyasaları domine etmiş olsa da, Jefferies Kıdemli Analisti Brent Thill, teknoloji için 2024'te yukarı yönlü hareket daha sınırlı göründüğünü söyledi.

Thill, kazançların yedi teknoloji devinin ötesine geçeceğini, bunun yerine daha küçük ve orta ölçekli isimlere doğru genişleyeceğini öngörüyor. Thill, ekonomik belirsizliğin azalması ve sektörler genelinde talebin güçlü olmasıyla birlikte, 2024'ün yukarı yönlü etkisinin "geçen yıl olduğu kadar yoğun olmayacağını" belirtiyor.

Mega devler arasındaki Amazon (AMZN), AWS bulut segmentinde, e-ticaret perakendeciliğinde ve şirketin "pandemi yatırımlarını hasat etme" becerisinde hala büyüyen ivme göz önüne alındığında Jefferies'in en iyi seçimi. Ancak Thill, en büyük devlerin 2023 kazançlarının gerilmesinden sonra daha mütevazı getirilerle karşılaştığına ve teknoloji dünyasında fırsatlar yarattığına inanıyor.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler