WhatsApp'ta sesli mesajlarda yeni dönem

WhatsApp'ta sesli mesajlarda yeni dönem

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ses kayıtlarını duraklatmanıza ve devam ettirmenize olanak sağlayan işlevi test etmeye başladı.

A+A-

WhatsApp geliştiricileri, macOS ve Windows için uygulamanın masaüstü beta sürümünde parçalar halinde sesli mesaj kaydetme özelliğini test etmeye başladı.

iOS uygulamasının beta sürümünün aksine, WhatsApp masaüstü test yapısı, kararlı sürüm yayınlanmadan önce herkesin programa kaydolmasına ve tüm özelliklere erişmesine olanak tanıyor. WhatsApp for Desktop 2.2201.2, bir sesli mesajın kaydını duraklatmanıza ve ardından devam ettirmenize izin veriyor ve böylece kullanıcılar sesli mesajları parçalar halinde kaydedebiliyorlar.

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, sesli mesajı duraklatmanızı sağlayan yeni bir duraklatma düğmesi (önceki sürümde bir dur simgesi vardı) mevcut. Bu durumda sesli notu göndermeden önce dinleyebilir, silebilir veya kayda devam edebilirsiniz. Yeni özellik, iOS için WhatsApp'ın beta sürümünde de mevcut durumda. Büyük olasılıkla, uygulamanın diğer kullanıcıları bu yeni özelliğe önümüzdeki aylarda kavuşacaklar.

İlgili Haberler