61 milyar dolarlık satın almada sona gelindi

61 milyar dolarlık satın almada sona gelindi

Broadcom'un, bulut bilişim firması VMware'i satın almak için önerdiği 61 milyar dolarlık teklifte sona yaklaşıldı

A+A-

Broadcom, 61 milyar dolarlık VMware anlaşması için AB'den onay almaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi kişiler, ABD'li çip üreticisi Broadcom'un, bulut bilişim firması VMware'i satın almak için önerdiği 61 milyar dolarlık teklif için şartlı AB antitröst onayı almaya hazırlandığını söyledi.

Söz konusu kişiler, Avrupa Komisyonu'nun onayının Broadcom'un rekabet endişelerini gidermek için rakiplerine sunduğu birlikte çalışabilirlik çözümlerine bağlı olduğunu söyledi.

Anlaşma hakkında 17 Temmuz'a kadar karar vermesi planlanan AB antitröst gözlemcisi ve Broadcom yorum yapmayı reddetti.

Söz konusu kişilerden biri, çözümlerden birinin Fiber Kanal Host-Bus Adaptörlerine odaklandığını ve rakibi Marvell Technology'yi hedef aldığını söyledi. .

FC HBA'lar, sunucuları, tipik olarak bir anahtar aracılığıyla fiber kanal protokolünü kullanarak bir depolama alanı ağı üzerinde sunucunun dışında bulunan depolamaya bağlayan depolama adaptörleri. Broadcom, FC HBA'ların önde gelen tedarikçilerinden birisi.

Broadcom, veri merkezlerinde ağ iletişimi için kullanılan çipleri ve yapay zeka çalışmalarını hızlandıran özel çipleri üretiyor.

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
İlgili Haberler