Akbank'tan kartsız taksit

Akbank'tan kartsız taksit

Akbank ve Kliksa'nın sunduğu, "Kartsız Taksit" uygulaması kredi kartsız taksitli alışveriş imkanı sağlıyor

A+A-

 Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırma hedefiyle sektöre öncü yeni ürün ve hizmetler geliştiren Akbank, taksitli alışverişte de yeni bir sayfa açıyor. Akbank’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk “Kartsız Taksit” uygulamasıyla tüketiciler Kliksa.com’dan yapacakları alışverişlerde kart kullanmadan diledikleri ürünü taksitle alabiliyor. Akbank müşterileri sitedeki ödeme seçeneklerinden “Kartsız Taksit” i kullanarak alışverişlerinin ödemesini Artı Para limitlerinden taksitle yapma avantajını yakalıyor. Artı Para limiti olmayan ya da limiti yetersiz kullanıcılar, işlem esnasında limit tanımlayabiliyor, ya da artış talep edebiliyor.
Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz yeni ürünle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sektörde ilk olarak hayata geçirdiğimiz yenilikler ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, Kliksa ile işbirliği yaparak lanse ettiğimiz “Kartsız Taksit” ürünümüzle online alışverişte yeni bir dönem başlattık. Müşterilerimiz bu uygulamamızla kredi kartları olmadan da taksitli alışveriş yapabilecek, Akbanklı olmanın ayrıcalığını online alışverişlerinde de bir kez daha yaşayacaklar. Akbank olarak dijital bankacılıkta ilklere imza atmaya ve sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, “Akbank ile işbirliğimiz çerçevesinde çok sayıda başarılı projeye imza attık. Geçtiğimiz sene e-ticaret sektöründe ilk olan online kredi hizmetimizin ardından, bu sene de sektörde fark yaratacak “Kartsız Taksit” uygulamamızla müşterilerimize kredi kartları olmasa bile taksitli ödeme imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin Amazon’u olma hedefi doğrultusunda ilerlerken, müşterilerimizin ihtiyaçlarına her açıdan cevap verebilecek işbirliklerine imza atmaya ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.