Apple Vision Pro 2 bekleyenler için hayal kırıklığı yaratacak

Apple Vision Pro 2 bekleyenler için hayal kırıklığı yaratacak

Apple'a, Vision Pro ile birlikte yoğun eleştiri bombadırmana. Vision Pro 2'de Apple'ın hatalarını düzelteceği düşünülürken yeni modelin 2026'dan önce satışa sunulmayacağı konuşuluyor.

A+A-

Teknoloji devi Apple, Vision Pro ile birlikte yoğun eleştiri bombadırmanına tutuldu. Vision Pro 2'de Apple'ın hatalarını düzelteceği düşünülürken yeni modelin 2026'dan önce satışa sunulmayacağı konuşuluyor.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre Apple, Vision Pro kulaklığının ikinci nesil versiyonunu 2026 yılının sonuna kadar piyasaya sürmeyi planlamıyor.

"Power On" bülteninin son sayısında yazan Gurman, Apple'ın en son Vision Pro yol haritasının "şu anda 2026'nın sonuna kadar ikinci nesil bir model gerektirmediğini" söyledi. Şubat 2024'te ise cihazın "en az 18 ay uzakta" olduğunu söyledi.

Gurman'ın kaynaklarına göre, Apple hala daha ucuz bir versiyonu o zamandan önce piyasaya sürmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor, ancak şirketin maliyeti tam olarak nasıl düşüreceği konusunda "kafası karışık".

Apple analisti Ming-Chi Kuo Şubat ayında, teknik özelliklerde önemli değişiklikler içeren yeni Vision Pro modellerinin 2027 yılına kadar seri üretime giremeyeceğine inandığını söyledi.

Kuo o dönemde, Apple'ın maliyetleri ve üretimi iyileştirmeye odaklanmasıyla birlikte, modifiye edilmiş bir Vision Pro'nun 2025 sonu ila 2026 başında seri üretime girmesini beklediğini söylemişti. Ancak bu durum Kuo'nun "kullanıcı deneyiminin mevcut modelden farklı olmayacağına" inanmasına yol açıyor. Gerçekten de, bu değişikliklerin potansiyel bir fiyat indiriminin ötesinde kamuoyuna duyurulmaması bile mümkün.

Apple'ın Vision Pro'yu Haziran ayındaki WWDC'den önce başka ülkelerde de piyasaya sürmesi beklenirken, cihazın önümüzdeki aydan itibaren Çin'e de gelebileceği bildiriliyor.

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse

İş Yatırım'ın 29 Nisan'da hareketli olmasını beklediği 5 hisse senedi hangisi, BIST 100 endeksinin teknik destek ve direnç seviyeleri ne

Altı aracı şirket THYAO hiseleri için hedef fiyatlarını açıkladı

Altı aracı şirket THYAO hiseleri için hedef fiyatlarını açıkladı

Altı aracı kurumun Türk Havayolları THYAO hisse değerlendirmeleri açıklandı.

İş Yatırım'dan %32 prim potansiyeli olan hisse için AL önerisi

İş Yatırım'dan %32 prim potansiyeli olan hisse için AL önerisi

İş Yatırım, TURSG-Türkiye Sigorta için hedef fiyatını 70 TL'den 85 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu.

İlgili Haberler