'Bitcoin fiyatı daha da düşecek'

'Bitcoin fiyatı daha da düşecek'

Birkaç aydır kötü günler geçiren Bitcoin fiyatının daha da kötüye gideceğine dair yeni bir tahmin geldi. BTC fiyatının 10 bin dolara kadar düşebileceği düşünülüyor.

A+A-

Guggenheim Partners CIO’su Scott Minerd, 10.000 dolar seviyesinin Bitcoin (BTC) için dip seviye olacağını kaydetti. Daha sonrasında 10 bin dolarlık dip beklentisinin aşırı düşüş eğilimine işaret ettiği için abartılı olduğunu kabul eden Minerd, öngörüsünü 15 bin dolar olarak güncelledi. 

“Bitcoin’de gerçek dip seviyesinin 10 bin dolar olacağını düşünüyorum, teknik göstergeler bunu gösteriyor. Ancak bu biraz aşırı bir tahmin olabilir, bu nedenle 15.000 dolar Bitcoin için dip seviye olur diyebilirim.”

Çok kısa bir süre önce Bitcoin’in yeniden 35 bin doların üzerine çıkması ve sonrasında sert bir şekilde 30 bin dolar bandında gerilemesi hakkında da konuşan Scott Minerd,  yatırımcılara acele etmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. 

Scott Minerd’ın 10 bin dolarlık fiyat hedefine ulaşması için lider kripto para biriminin %68’lik sert bir düşüş yaşaması gerekiyor.