Ethereum yeni rekorunu kırmaya hazırlanıyor: Hedef 3000 dolar

Ethereum yeni rekorunu kırmaya hazırlanıyor: Hedef 3000 dolar

Uzmanlar borsalardaki ETH bakiyesinin tüm zamanların en düşük seviyesi olan %12,6'ya düşmesiyle Ethereum fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.000 dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

A+A-

Ethereum (ETH), kripto piyasasındaki daha geniş çaplı gerilemeye rağmen önemli adımlar atıyor. Yaygın olarak takip edilen kripto odaklı bir YouTube kanalı olan Altcoin Daily'ye göre, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi için potansiyel olarak iyimser bir gelecek önermek için çeşitli faktörler bir araya geliyor.

Analistler, borsalardaki ETH bakiyesinin tüm zamanların en düşük seviyesi olan %12,6'ya düşmesiyle Ethereum'un fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.000 $'a ulaşabileceğini öngörüyor. Satış için mevcut tokenlerdeki bu azalma genellikle bir yükseliş göstergesi olarak kabul ediliyor.

Ancak, bu eğilim yalnızca olumlu piyasa duyarlılığına işaret etmiyor. Binance ve Coinbase gibi büyük merkezi borsalar üzerindeki son düzenleyici baskılar, birçok yatırımcının ETH'lerini özel cüzdanlara çekmesine neden oldu. Bu eylemler, borsa bakiyelerindeki düşüşe katkıda bulunurken, aynı zamanda kripto endüstrisindeki düzenleyici incelemeye ilişkin artan endişelerin de altını çiziyor.

Bu arada, stake edilmiş ETH oranı önemli bir artış göstererek şu anda toplam arzın %19,1'ini temsil ediyor. Bu artış, Ethereum ağının Nisan ayında daha verimli bir stake etme mekanizması getirerek daha fazla ağ katılımını ve güvenliğini teşvik eden yükseltmesine bağlanıyor.

Finans devi JP Morgan kripto ekosisteminde ilginç bir oyuncu. Ethereum blok zincirini kullanarak izinli dijital para birimi JPM Coin'i geliştirdi. Bu, ethereum'un merkezi olmayan uygulamalar ve token ihracı için çok yönlü bir platform olarak itibarını yeniden teyit ediyor ve birincil kripto para birimi olarak kullanımının ötesine geçiyor.

Analistler ethereum'un yaratıcısı Vitalik Buterin de Merkez Bankası Dijital Para Birimleri (CBDC'ler) hakkındaki endişelerini de paylaştı. Artan finansal gözetim ve sansür potansiyeli konusunda uyarıda bulunarak, genellikle merkezi olmayan kripto para birimleriyle ilişkilendirilen gizlilik ve sansüre dirençli niteliklerle tam bir tezat oluşturdu.

Ethereum'un son gelişmelerinin bu incelemesi, kripto dünyasının sürekli gelişen ve dinamik doğasının bir kanıtı niteliğinde. Dalgalanmalar ve zorluklar devam ederken, ilerleme ve adaptasyon işaretleri de aynı şekilde öne çıkıyor ve bazı analistler ve yatırımcılar arasında devam eden iyimserliği körüklüyor.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur
İlgili Haberler