Mia Teknoloji MIATK, NATO ihalesi için imzaya çağrıldı

Mia Teknoloji MIATK, NATO ihalesi için imzaya çağrıldı

Mia Teknoloji'nin, NATO kuruluşu NCIA tarafından açılan ihaleye verilen teklif başarılı bulunarak imza öncesi müzakereler için davet edilecek 

A+A-

Mia Teknoloji, savunma sanayindeki girişimlerini sürdürüyor. Şirketten bugün KAP'a gönderilen açıklamaya göre, NATO bünyesindeki NCIA tarafından açılan ihaleye verilen teklif başarılı bulunarak imza öncesi müzakereler için davet edilecek 

Mia Teknoloji'nin KAP'a gönderdiği açıklamanın tam metni şöyle:

"NATO bünyesinde bulunan NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından açılan ihaleye katılım ve gelinen durum ile ilgili şirketimizce 22.02.2024 tarihli, 1251239 sayılı "NATO İhalesi Hakkında Bilgilendirme" konulu bildirim ile proje içeriği ve safahatı konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

27.03.2024 tarihinde İş Ortaklığına iletilen yazı ile, NCIA tarafından yapılan değerlendirme sonucunda teklifimizin başarılı bulunarak sözleşme imzası için önerildiği, Şirketimizin içerisinde bulunduğu iş ortaklığının, NATO Altyapı Komitesi'nin nihai onayına tabi olmak üzere, imza öncesi sözleşme müzakerelerine katılmak üzere NCIA merkezine davet edileceği bildirilmiştir. Söz konusu sürece ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Mia Teknoloji'nin 22 Şubat 2024'te KAP'a gönderdiği NATO ihalesi ile ilgili bildirim:

" NATO bünyesinde bulunan NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından açılan ihaleye Şirketimizin %70 oranında ortak olduğu İş Ortaklığı tarafından 28 Ekim 2022 tarihinde teklif verilmiştir. İlgili ihale kapsamında İngiltere'de 3, Hollanda‘da 4 ve Yunanistan'da 6 lokasyon olmak üzere toplam 13 farklı lokasyonda HF ve UHF telsiz istasyonları kurulması ve çalışır vaziyette teslim edilmesi ihale makamınca talep edilmektedir.

NCIA tarafından İş Ortaklığımıza iletilen açıklama talebine istinaden cevaplarımız detaylı bir şekilde NCIA'e 2022 sonu itibariyle sunulmuştur. 2023 yılı aralık ayı içerisinde NATO NCIA Merkezi Hollanda Haag'da idari, teknik ve yönetim seviyelerinde çeşitli soru-cevap toplantıları yapılmış olup NCIA tarafından yeni istenen bilgi ve dokümanlara da tekrar bu toplantılarda açıklık getirilerek resmi cevaplarımız sunulmuştur.

Üç aşamadan oluşan ihale teklif değerlendirme sürecinin her üç aşaması İş Ortaklığımız tarafından başarıyla geçilmiştir. NCIA ihale prosedürleri ve şartname hükümlerinde de belirtildiği üzere; İş Ortaklığımızın sırasıyla idari, fiyat ve teknik teklif dosya değerlendirilmesi süreci tamamlanmış olup, NCIA'in ihale sonucu ile alakalı resmi karar yazısı beklenmektedir.

İlgili ihale konusunda henüz bağlayıcı ve sonuçlanmış bir karar bulunmamaktadır. NCIA tarafından ihale sonucunun İş Ortaklığına resmi olarak ulaşmasına müteakip, söz konusu sürece ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

>>> EREGL hisseleri için 15 aracı kurum hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı

>>> Üç aracı kurum CIMSA hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı

>>>Dört hisse, KCHOL, AGHOL, PETKM ve ASELS için yeni hedef fiyat ve tavsiyeler açıklandı

3 aracı kurum CIMSA hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı

3 aracı kurum CIMSA hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı

Üç aracı kurum CIMSA için hedef fiyat ve tavsiyelerini açıkladı.

EREGL hisseleri için 15 aracı kurum hedef fiyat açıkladı

EREGL hisseleri için 15 aracı kurum hedef fiyat açıkladı

Borsa İstanbul'da 15 aracı kurum Ereğli Demir Çelik hisseler için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

İlgili Haberler