Mia Teknoloji'den satış haberi ile ilgili açıklama

Mia Teknoloji'den satış haberi ile ilgili açıklama

Mia Teknoolji borsatek.com'da yer alan sağlık teknolojisi yazılım biriminin satışı ile ilgili olarak açıklama yaptı

A+A-

Mia Teknoloji, dün borsatek.com ve İngiliz mergermarket.com'da yer alan haberlerle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklamada borsatek.com'da yer alan haberle ilgili olarak, özetle görüşmelerin devam ettiği gelişme olduğunda kamuoyu ile bilgilerin paylaşılacağı belirtildi.

Mia Teknoloji hisseleri bugün yüzde 9.54 prim ile 137.70 TL'ye yükseldikten sonra TSI 16:30'da yüzde 7.24 prim ile 134.70 TL'den işlem görüyor.

borsatek.com'da yer alan haberin linki

Mia Teknoloji tarafından KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz 13.07.2023 tarihinde (bugün) bazı internet yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapmayı gerekli görmüştür.

Şirketimiz sağlık alanında sahip olduğu yazılımlara ilişkin lisans hakları ile ilgili olarak, sağlık yazılımı alanında önde gelen ABD merkezli bir firma ile görüşmelerini devam ettirmektedir, henüz bağlayıcı ve sonuçlanmış bir karar bulunmamaktadır.

Firma ile görüşmelerin başlangıcından itibaren ilgili sözleşmeler ” Non-Disclosure Agreement, Memorandum of Understanding ve Amendment Protocol ” imzalanmış olup, bu sözleşmeler kapsamında temsilci ve uluslararası bağımsız kuruluşlar nezdinde görüşmeler karşılıklı olarak devam etmektedir. Söz konusu sürece ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Şirketimiz, Özel Durumlar Tebliği’nin 6’ncı maddesi kapsamında, içsel bilginin açıklanması 30.03.2022 tarih ve 08 sayılı yönetim kurulu kararı ile ertelemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İlgili Haberler