Nvidia CEO'sunun giydiği ceket modaya dönüştü, kapış kapış satıyor

Nvidia CEO'sunun giydiği ceket modaya dönüştü, kapış kapış satıyor

Nvidia CEO'sunun imzası haline gelen deri ceketler o kadar popüler bir hale geldi ki, internet siteleri CEO'nun adını ve fotoğrafını kullanarak benzerlerini satıyor.

A+A-

Nvidia CEO'su Jensen Huang, imzası haline gelen siyah deri ceketleriyle tanınıyor - toplum içinde nadiren ceketsiz görülüyor.

Çip üreticisi Nvidia'nın kurucularından Huang, Tayvan'dan ABD'ye göç etti ve Perşembe günü itibariyle Nvidia, yapay zeka çiplerini teknoloji şirketlerine satarak elde ettiği artan gelirler sayesinde yaklaşık 38 milyar dolar net değere sahipti.

CEO genellikle deri ceket ve altına uyumlu siyah gömlek giyiyor, bu da diğer teknoloji CEO'ları tarafından giyilen daha basit kıyafetlerden daha yüksek bir görünüm sunuyor.

Bloomberg'in haberine göre, bazı çevrimiçi satıcılar Huang'ın görünümüne olan ilgiden faydalanmaya çalışıyor ve bazıları Huang'ın adını ya da resmini pazarlamalarına dahil edecek kadar ileri gidiyor.

Amazon'da erkek deri ceketi için açılan bir ilan Huang'ın ismini ve resmini kullanarak CEO'yu akılda tutarak arama yapıyor. Söz konusu ceket şu anda mevcut değil, ancak benzer listeleri bulmak için çok uzağa bakmanıza gerek yok. "Jensen Huang Nvidia CEO Deri Ceket" başlıklı bir Wilson Jackets ürün sayfası, sahte ve gerçek deri benzerlerini sunuyor. Jensen Huang ceketi için bir başka ilan da Jacketpop'ta 105 dolara satılıyor.

screenshot_4-006.jpg

Steve Jobs, blue jean pantolon ve Japon moda tasarımcısı Issey Miyake tarafından yapılan siyah balıkçı yaka olmadan neredeyse hiç görülmedi. Walter Isaacson'ın Jobs hakkındaki biyografisine göre, merhum Apple CEO'su "yüzlerce" siyah balıkçı yaka yaptırdı - kendi deyimiyle "hayatımın geri kalanında bana yetecek kadar".

Ve elbette, sık sık düz gri bir tişört giyerken görülen Mark Zuckerberg'i de unutamayız. Zuckerberg 2014 yılında bir soru-cevapta her gün aynı şeyi giydiğini, böylece ne giyeceğine odaklanmak yerine topluma hizmet edecek kararlar almaya odaklanabildiğini söyledi.

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler