Twitter'ın rakibi Bluesky davetiyesi bulunamıyor: Biden bile alamadı

Twitter'ın rakibi Bluesky davetiyesi bulunamıyor: Biden bile alamadı

Bluesky davetiyesi yok mu? Yalnız değilsiniz: Biden da davetiye alamıyor.

A+A-

Başkan Joe Biden, Jack Dorsey'in son sosyal medya girişimi Bluesky'yi denemek için bekleyen 1,9 milyon kullanıcı arasında yer alıyor, ancak devlet başkanının yakın zamanda bu yeni siteyi kullanacağına dair bir işaret yok.

Fortune'un haberine göre Bluesky'nin resmi hesabı Cuma günü öğleden sonra, şu anda beta test aşamasında olduğu için "şu anki politikamız, devlet başkanlarını henüz beta sürümümüzde bize katılmaları için ağırlayamayacağımızdır" şeklinde bir açıklama yaptı - yani Biden ve siyasi eşitleri şimdilik şanssız.

Gönderide, şirketin "herkesin davetiye gönderme konusundaki hevesini" takdir ettiği, ancak kullanıcıların sistemlerini aşırı yükleyebilecek önemli kişileri davet etmeden önce geliştirme ekibini uyarması istendi.

Insider'ın daha önce bildirdiğine göre, Twitter'a en son rakip olan Bluesky, Twitter uygulamasının kurucu ortağı ve eski CEO'su tarafından başlatıldı ve şu anda 60.000'den biraz fazla kullanıcısı var - aralarında Temsilci Alexandria Ocasio-Cortez ve kötü şöhretli Twitter komedi hesabı Dril de var.

Bluesky, Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldığını açıklamasından sadece birkaç gün sonra beta testine başladı ve şu anda yaklaşık 2 milyon olan bekleme listesini başlattı. Tamamlanan sitenin ne zaman kullanıma sunulacağı ve bekleme listesinin ne zaman kaldırılacağı belirsizliğini koruyor.

Bu haber toplam 1002 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler