Apple, 7 Mayıs'ta çok farklı bir etkinlik ile sahne alacak

Apple, 7 Mayıs'ta çok farklı bir etkinlik ile sahne alacak

Apple'ın, "farklı bir Apple etkinliği" olarak tanıttığı etkinliğini 7 Mayıs'ta

A+A-

Apple, teknoloji tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir etkinlik için hazırlıklarını tamamladı. 7 Mayıs'ta özel bir etkinlikle yeni iPad'leri duyuracak olan şirket, bu etkinliği daha önceki Apple etkinlikleri gibi önceden kaydedilmiş bir formatla sunacak. Ancak bu kez Apple, etkinliğini "farklı bir Apple etkinliği" olarak tanıtıyor.

Farklı Bir Etkinlik Vaadi 

The Apple Post'un belirttiğine göre, şirket, Instagram ve Facebook gibi sosyal ağlarda "Let Loose" adlı etkinliğini tanıtıyor. Reklamlarda yer alan mesajlarda, Apple'ın "sizler için özel bir şeyler hazırladığı" ve insanları 7 Mayıs'ta "farklı bir Apple Etkinliği"ne davet ettiği ifade ediliyor.

Etkinlikle ilgili sanat eserinde bir Apple Kalem'i yer alması, bu "farklılık"ın yeni iPad'lerle ilgili olabileceğine işaret ediyor. Ancak şirketin "farklı bir etkinlik"ten ne kastettiği henüz net değil. Apple, genellikle Mayıs ayında etkinlik düzenlemez; bu durum, Haziran ayında gerçekleşecek WWDC'den sadece bir ay önce gerçekleşiyor. Etkinlik, tipik olarak 10:00 PT'de başlarken, bu seferki 07:00 PT'de başlayacak. Bu, etkinliğin diğerlerinden farklı olacağı anlamına mı geliyor?

Geçen Yılki Atipik Etkinlik 

Geçtiğimiz yıl, şirket, Ekim ayında, Halloween'den bir gün önce yeni Mac'leri tanıttığı oldukça atipik bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlik 17:00 PT'de başlamış ve sadece 30 dakika sürmüştü. Ayrıca, bu etkinlik tamamen bir iPhone ile çekilen ilk anahtar teslim konuşma olmuştu. Acaba bir sonraki etkinlik iPad ile çekilip düzenlenecek mi? Cevapları ancak gelecek hafta öğrenebileceğiz.

Beklentiler Neler?

Apple'ın OLED ekranlı ve M4 çiple güçlendirilmiş yeni nesil iPad Pro'yu tanıtması bekleniyor. iPad Air ise M2 çiple donatılmış yeni bir 12.9 inç versiyonla donanım yükseltmesi alacak. Magic Keyboard ve Apple Kalem gibi aksesuarların da yeni versiyonları bekleniyor. Ayrıca, Apple, etkinlik için Newsroom web sayfasına bir geri sayım ekledi.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler