Apple iPhone 15 Pro yoğun ilgi sonrası tükendi

Apple iPhone 15 Pro yoğun ilgi sonrası tükendi

Apple'ın iPhone 15 serisi için ön siparişleri almasından birkaç dakika sonra, iPhone 15 Pro Max tükendi ve teslimat tarihleri Kasım ayına ertelendi.

A+A-

Apple'ın ön siparişleri yurt dışında gecikmeli başladı. ABD'de iki dakika kadar, uluslararası alanda ise yaklaşık altı dakika kadar bir gecikme yaşandı, ancak çok kısa bir süre için tüm iPhone'lar 22 Eylül'de teslim edilecek olarak listelendi.

Birkaç dakika sonra, iPhone 15 Pro Max teslimat tarihi "7-10 gün" olarak değişti; bu hala 22 Eylül anlamına gelebilir ama kesin değil.

Daha ön siparişler açılalı yarım saat bile olmamışken iPhone 15 Pro Max "2-3 hafta içinde" satışa sunulacak olarak güncellendi. Saat 15:30'da ise aynı modellerin teslimat tahminleri Kasım başına kadar uzanıyordu.

İlk yayın sırasında, hem iPhone 15 hem de iPhone 15 Plus önümüzdeki Cuma günü teslim edilmek üzere hazır olmaya devam ediyordu. iPhone 15 Pro kısa bir süreliğine ve garip bir şekilde "5-7 gün" olarak değiştirildi, ancak şimdi "7-10 gün" olarak gösteriliyor.

Bunlar, her bir iPhone 15 modelinin temel yapılandırması ve Apple tarafından listelenen ilk renk seçeneği için tarihler. Ancak, iPhone 15 Pro Max'in tüm renkleri ve tüm konfigürasyonları - 1TB versiyonu da dahil olmak üzere - şu anda geri sipariş edilmiş durumda.

Apple hiçbir zaman satış rakamlarını ya da üretim rakamlarını yayınlamıyor, bu nedenle iPhone 15 Pro Max'in beklenenden daha hızlı satılıp satılmadığını gerçekten bilmek mümkün değil.

Bununla birlikte, kullanıcılar Ekim ayından önce hala bir tane almak istiyorlarsa, 22 Eylül 2023 Cuma günü bir Apple perakende mağazasına gitmeyi denemeleri gerektiğini bilmek mümkün.

İlgili Haberler