Morgan Stanley Çin hisse senetlerinde hedef düşürdü

Morgan Stanley Çin hisse senetlerinde hedef düşürdü

Morgan Stanley Çin için hisse senedi endeksleri hedeflerini düşürdü, Japon Topix endeksi için tahmini yükseltti.

A+A-

Morgan Stanley, Çin'in başlıca hisse senedi endeksleri için hedeflerini düşürürken, Japonya'daki göstergeler için tahminlerini yükseltti.

Aracı kurum, daha yavaş kazanç büyümesi ve değerleme varsayımlarına dayanarak MSCI Çin Endeksi için yıl sonu hedefini daha önce 60'tan 53'e düşürdü. Bu, yıl için neredeyse hiç yükseliş olmayacağı anlamına geliyor. Bu arada, Topix göstergesi için tahminini 2.600'den 2.800'e yükseltti.

Jonathan Garner liderliğindeki stratejistler Perşembe günkü bir notta, "jeopolitik, makro ve kazanç temellerindeki değişimleri yansıtan bugüne kadarki performanstaki ayrışmanın" yatırımcı portföyünün yeniden tahsis edilmesine neden olduğunu yazdı.

Küresel yatırımcılar dünyanın en büyük ikinci ekonomisine alternatif aramaya devam ederken Çin hisse senetleri Japon rakiplerine yenildi. Çin'in piyasayı canlandırmaya yönelik son girişimleri, ülkenin ekonomik toparlanması ve emlak krizine ilişkin endişeler devam ettiği için duyarlılığı sürdürülebilir bir şekilde artırmak için çok az şey yaptı.

İlgili Haberler