RealTruck, Mountain Top'ı satın aldı

RealTruck, Mountain Top'ı satın aldı

RealTruck, Kuzey Amerika dışındaki kamyon kasası aksesuarlarının önde gelen tasarımcısı ve üreticilerinden Mountain Top'ı satın aldı.

A+A-

İşlevsel satış sonrası aksesuarlarının üreticisi RealTruck, Kuzey Amerika dışındaki kamyon kasası aksesuarlarının önde gelen tasarımcısı ve üreticilerinden Mountain Top'ı satın aldığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Danimarka merkezli Mountain Top, büyük orijinal ekipman üreticilerine (OEMs) tedarik sağlıyor ve Avrupa, Asya, Avustralya ve ABD genelinde kamyon aksesuarları satıyor. Bu satın alma şirketin uluslararası genişlemesini hızlandırdı ve yakın zamanda Meksika merkezli Go Rhino markasını satın almasını tamamlıyor.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan RealTruck CEO'su Carl-Martin Lindahl, "Uluslararası genişlememizi ve büyümemizi güçlendirmek üzere Mountain Top'ı RealTruck ailesine katmaktan mutluluk duyuyoruz. Küresel ilişkilerini geliştirmek ve dünya çapında ürünlerimizin erişimini genişletmek için Mountain Top ekibiyle çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Mountain Top CEO'su Henrik Støwer Petersen şöyle konuştu: "Tüm ekibimiz RealTruck ailesine katılmaktan heyecan duyuyor. Artık daha geniş bir kitle için daha geniş bir ürün yelpazesine erişerek iş ortaklarımıza daha da fazla değer sağlayabiliriz. Güçlü uluslararası satış, ürün ve üretim ekiplerimiz RealTruck ürünlerini dünyanın dört bir yanındaki kamyon, Jeep, Bronco ve off-road tutkunları için kullanıma sunacaktır."


İlgili Haberler